Duborain PP buizen

Door de grote hoeveelheid regenwater en de verharde terreinen en wegen kan er na een fikse regenbui sprake zijn van wateroverlast. DYKA biedt met de oplossingen van Duborain tal van mogelijkheden voor regenwaterbeheer. Zo houdt u het terrein van uw klant droog en gaat u op een ecologisch verantwoorde manier om met het regenwater door dit te transporteren en te infiltreren in de bodem. Is rechtstreeks afvoeren niet mogelijk? Gebruik dan de PP buizen van Duborain als hulpmiddel voor het transport.

Lees meer...

Duborain Ultra Kyma IT-buizen

De Duborain Ultra Kyma IT-buizen in het assortiment van DYKA bestaan uit twee lagen polypropeen die ontstaan door gelijktijdig extrusie van zowel de binnen- als buitenlaag tijdens het productieproces. Daarnaast is er sprake van verhitting, waardoor de lagen van de PP buizen onlosmakelijk aan elkaar gehecht worden. Aan de buitenzijde is de leiding geribd, de binnenzijde is geheel glad. Verder zijn de leidingen gemoft en fabrieksmatig gesleufd volgens vastgestelde patronen. Hierdoor zijn de PP buizen van Duborain niet alleen licht van gewicht, maar heeft u ook meer grip op de bodem voor de afvoer van oppervlakte- en regenwater.

PP buizen zijn geschikt voor verkeersbelasting

De belastingsklasse van de PP buizen is SN4. Door het geribde leidingsysteem zijn de leidingen bestand tegen drukbelasting door verkeer met een minimale gronddekking. Hierdoor zijn deze oplossingen van Duborain geschikt voor toepassingen als spoor-, wegen- en vliegveldinfrastructuur, sportvelden, vrijetijdsparken en industriële bouwprojecten. De Duborain Ultra Kyma IT-buizen zijn standaard verkrijgbaar in de diameters DN200, DN250, DN300, DN400, DN500, DN600 en DN800 bij een werkende lengte van 6 meter. Gebruik voor de aansluitingen en verbindingen de standaard PP-hulpstukken van Duborain Ultra Kyma conform EN 13746-3.