Vacurain Fix hulpstukken

Een groot voordeel van het Vacurain Fix UV systeem is de vrijheid in het ontwerpen van de regenwaterafvoer. Zo kan er altijd een ontwerp op maat gemaakt worden voor grote gebouwen met platte daken, zoals utiliteitsgebouwen, hallen en ziekenhuizen. DYKA maakt het ontwerpproces eenvoudig met de hulpstukken in het assortiment. De PE verloopstukken, bochten en t-stukken kunnen in het systeem aangebracht worden door middel van verschillende lasmethoden.PE buizen met bocht

Dankzij hulpstukken als de PE bochten profiteert u van veel mogelijkheden op het gebied van ontwerp van de Vacurain Fix. De leidingen bestaan uit PE, dit materiaal is bestand tegen temperatuurwisselingen en extreme weersomstandigheden als vorst. Daarnaast zijn deze hulpstukken sterk, elastisch en hebben ze een lange levensduur. Deze PE bochten zijn verkrijgbaar in verschillende diameters met een bocht van 45° tot en met 90°. Gebruik voor een solide montage van het Vacurain Fix UV systeem hulpstukken de PE Elektrolasmof. Deze zijn tevens verkrijgbaar in verschillende diameters.

Hulpstukken voor extra veiligheid

Naast materialen voor het ontwerp en de montage, biedt DYKA hulpstukken voor extra veiligheid van het Vacurain Fix UV systeem. Een voorbeeld hiervan is de noodoverlaat. Deze kan uitkomst bieden wanneer er behoefte is aan een grotere afvoercapaciteit of zekerheid na extreem weer. Plaats de noodoverlaat in de dakrand om grote hoeveelheden regenwater gecontroleerd af te voeren.

Let op: Voor de installatie van het Vacurain Fix UV systeem is een goede voorbereiding vereist. Heeft u een vraag over de verschillende hulpstukken? Of de berekening van het dakafvoersysteem? Neem dan contact met ons op. Wij maken gebruik van een speciaal ontwikkeld computerprogramma waarmee wij u kunnen voorzien van een uitgebalanceerd dakafvoerplan.