Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Hulpstukken PVC mastgoot

Gebruik voor de montage van de PVC mastgoot de bijbehorende hulpstukken. Nadat de mastgoten het gewenste formaat hebben, kunnen de delen in de verschillende binnenhoekstukken en buitenhoekstukken geklikt worden. De rubberen stroken zorgen voor een waterdichte verbinding van de hemelwaterafvoer. 
Lees meer
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina
  1. Actieprijs € 9,99 Regular Price € 15,68
  2. Actieprijs € 1,49 Regular Price € 2,35
  3. Actieprijs € 4,49 Regular Price € 6,69
  4. Actieprijs € 1,49 Regular Price € 2,35
  5. € 16,03
  6. € 13,63
  7. € 13,63
  8. € 14,63
  9. € 15,68
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina
Is er geen haakse verbinding nodig? Gebruik dan de PVC verbindingsstukken om een rechte koppeling in de constructie te realiseren. Ook voor de afwerking van de PVC mastgoot biedt DYKA nog een aantal hulpstukken in de vorm van een eindschot, einduitloop met wartel.

Bevestiging PVC mastgoot

De PVC mastgoot zelf heeft een afmeting van 120 mm met een lengte van 4 meter. Wanneer er een andere lengte vereist is, kan de PVC mastgoot op maat gezaagd worden. Gebruik voor de verbinding de genoemde hulpstukken. Hierbij zijn geen speciale gereedschappen vereist. Montage gaat eenvoudig door de goten in de verschillende hulpstukken te klikken. Op de manier is het mogelijk om zowel een haakse als een rechte verbinding te realiseren. Houd bij de montage echter wel altijd rekening met de lichte uitzettingscoëfficiënt van PVC door expansieruimte over te houden bij de aansluiting van de hemelwaterafvoerbuis.

Hulpstukken voor de afwerking

Voor een solide constructie van de mastgoot is een goede afwerking vereist. Breng daarom altijd een eindschot aan. In het assortiment vind je varianten voor zowel links als rechts. Let er wel op dat deze niet werken met de eerder genoemde klikverbinding. Om deze te bevestigen is PVC-lijm vereist. Naast de eindschotten is ook de aansluiting met de regenpijp een belangrijk deel van de afwerking. Gebruik in dit geval een einduitloop om de PVC mastgoot te verbinden met de regenpijp.