Hulpstukken polyester bakgoten wit

Voor de montage van de witte polyester bakgoten zijn geen speciale gereedschappen vereist. Deze bevatten eenvoudige verbindingen. Gebruik voor voldoende versteviging en prestatie van de constructie de bijbehorende hulpstukken.

Lees meer

In het assortiment van DYKA vindt u de nodige hulpstukken en bevestigingsmaterialen, zoals verbindingsstukken, wartels en eindschotten. Deze worden geleverd in de kleur wit, zodat deze accessoires een geheel vormen met de bakgoten.

Bevestiging witte polyester bakgoten

Zaag, voor plaatsing, de bakgoten op maat met een ijzerzaag. Let er op dat dit haaks gedaan wordt. Bevestig de beugels vervolgens zo stevig mogelijk aan de balk, de golfplaat of het dakbeschot van het dak. De witte polyester bakgoten zijn voorzien van een glad oppervlak voor een snelle afvoer van het regenwater. Creëer een waterdichte verbinding door middel van de polyester verbindingsstukken. In het assortiment van DYKA vindt u deze hulpstukken in varianten van 170 mm en 205 mm. De rubberen stroken vangen tevens de expansie van de polyester bakgoten op. De montage gaat eenvoudig door middel van de RVS schroef/klembevestiging.

Tip:

Maak voor de bevestiging van deze hulpstukken het oppervlak stof- en vetvrij voor optimale hechting. Gebruik voor de afwerking van de constructie de eindschotten. Deze brengt u aan door middel van de polymax montagekit. Een koker van 290 ml is voldoende voor de bevestiging van 20 tot 25 eindschotten.

Hulpstukken regenpijp

Voor de verbinding van de polyester bakgoten naar de regenpijp zijn er ook nog een aantal hulpstukken vereist. Boor de ruimte voor de regenpijp met een gatzaag. Deze zijn verkrijgbaar in varianten van 80 mm en 100 mm. De wartel zorgt vervolgens voor een waterdichte verbinding tussen de witte polyester bakgoten en de regenpijp. Wilt u graag meer weten over het bevestigen? Neem dan contact op met DYKA voor een montagebeschrijving.