Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Gewapend polyester bakgoten grijs

Bespaar tijd en kosten tijdens de montage van de polyester bakgoten en kies gelijk voor een variant in de juiste kleur. DYKA biedt naast witte ook grijze bakgoten, zodat het niet meer nodig is om na de bevestiging de constructie te schilderen.
Lees meer
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina
  1. Polyester Bakgoot 170mm grijs L=6m
    Bakgoot
    Artikelnummer 080-440-4430
    Vanaf € 22,31
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina
De grijze bakgoten zijn door de eigenschappen van het materiaal een duurzame oplossing voor afvoer van regenwater voor de daken van kleinere gebouwen. Zo is polyester bestand tegen agressieve stoffen die terecht kunnen komen in het hemelwater en krimpt of zet het materiaal nauwelijks uit bij temperatuurschommelingen.

Grijze polyester bakgoten voor de kleinere daken

De grijze polyester bakgoten zijn licht van gewicht. Hierdoor zijn ze eenvoudig te hanteren en geschikt voor de regenwaterafvoer voor kleinere gebouwen, zoals bedrijfspanden en woningen. In het assortiment van DYKA vind je de bakgoten in de uitvoeringen van 120 mm, 170 mm en 205 mm. Elk hebben ze een lengte van 6 meter. Maak tijdens de montage gebruik van een ijzerzaag om de verschillende elementen haaks op maat te zagen. Pas voor een solide constructie de bijbehorende hulpstukken, zoals wartels, verbindingsstukken en eindstukken, toe in dezelfde grijze kleur.

Polyester, sterk en duurzaam

De grijze bakgoten bestaan uit glasvezelversterkt polyester. Dit biedt een aantal voordelen. Zo is dit materiaal bestand tegen agressieve stoffen als zwavel- en stikstof oxiden die in het hemelwater terecht kunnen komen. Polyester heeft een lage uitzettingscoëfficiënt bij temperatuurswisselingen. Naast een lange levensduur is er bij de grijze polyester bakgoten tevens sprake van een snelle regenwaterafvoer. Dit door de persing tussen verchroomd stalen matrijzen tijdens de productie, wat resulteert in een glad oppervlak. Alle polyester bakgoten in het assortiment van DYKA zijn voorzien van het KOMO-keurmerk.