Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Profielsystemen TECEprofil

Bespaar tijd bij de realisatie van uw project door voor efficiënte profielsystemen te kiezen. Met de profielsystemen van TECEprofil is het mogelijk snel en eenvoudig sanitairwanden in woningen en gebouwen te plaatsen. Bij de profielsystemen van TECEprofil vormen de profielbuis, de hoekverbinder en de bevestigingshoek de basis voor elke draagconstructie. Lees meer
Lees meer
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina
 1. € 6,27
 2. € 19,24
 3. € 15,82
 4. € 9,02
 5. € 8,51
 6. € 4,27
 7. € 4,04
 8. TECEprofil Staal verzinkt bevestigingsklem M10
  TECEprofil bevestigingsklem
  Artikelnummer 210-700-0080
  Vanaf € 3,29
 9. € 2,38
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina
Levering is inclusief bevestigingsmateriaal, bij de montage is geen speciaal gereedschap vereist. De buizen kunnen direct worden toegepast, nabewerking is niet nodig. Hierdoor is het ook mogelijk om prefabconstructies te realiseren voor grote projecten. Indien vereist, kunnen de onderdelen zonder probleem weer losgekoppeld worden. Alle onderdelen van de TECEprofil profielsystemen bestaan uit verzinkt staal. De onderdelen zijn niet alleen beschermd tegen roestvorming, maar ook zeer slijtvast. Zo heeft u een draagconstructie met een lange levensduur.