Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Mantelbuizen DYKA Flex

Leidingen in een woning hebben niet alleen sparing nodig, maar ook de nodige bescherming tegen chemische inwerking en bij wisselingen in de temperatuur.In het assortiment vind je DYKA Flex mantelbuizen in verschillende afmetingen. Levering gaat per rol. Hierdoor kunnen de sparingen voor de leidingen in muur en vloer veilig aangelegd kunnen worden zonder onderbrekingen vanaf hoofdmeterkast tot eindpunt.
Lees meer
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina
  1. DykaFlex PE Buis op rol 18,6x1,7x13,0mm x Cu12 R=100m
    DykaFlex op rol
    Artikelnummer 170-820-6130
    Vanaf € 1,06
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina
De DYKA Flex mantelbuizen bestaan uit PE en zijn dus ook geschikt voor verwerking bij lage temperaturen (tot en met 5°C). Tevens is het materiaal bestand tegen de chemische aantasting van beton. De geribbelde structuur van de DYKA Flex mantelbuizen zorgt voor meer grip in het beton en minder frictie in de bochten. Zo kan in een later stadium de betreffende kabel moeiteloos vervangen worden met behulp van een trekveer. De DYKA Flex mantelbuizen zijn verkrijgbaar in diameters van Cu12 mm tot en met Cu42 mm en rollengtes van 25 meter tot en met 100 meter.