PVC knevelinlaten

Naast de hulpstukken voor de buitenriolering, biedt DYKA ook PVC knevelinlaten. Deze zijn geschikt voor verbinding van buizen met de standpijp in zowel nieuwe als bestaande situaties. Door het handige kliksysteem zijn de PVC knevelinlaten zelfs te gebruiken onder moeilijke omstandigheden. De inlaten in het assortiment van DYKA zijn geschikt voor buizen met klasse 41/SN 4 en 34/SN 8 (zowel Ultra-3 Recyline als de volwandige leidingen). Lees meerMontage PVC knevelinlaten

De PVC knevelinlaten zijn verkrijgbaar in de diameters 125 mm tot en met 160 mm. Vergelijk de maatvoering van de inlaat met de hoofdleiding bij het uitkiezen van de juiste variant. Plaats na het monteren van de knevelinlaat een standpijp en dicht deze tijdelijk af met een combikap van 125 mm of 160 mm. Monteer, na het aanvullen van de sleuf, een flexibele bocht of stroom T-stuk met zettingsmof op de standpijp. Op deze manier voorkomt u breuken en tegenschot in de uitleggers.

Is er nog geen aansluiting voor de knevelinlaat aanwezig op de leiding? Of is er behoefte aan meerdere aansluitingen voor de PVC inlaten? Gebruik dan de daarvoor bestemde gatzaag. Let op, deze is niet geschikt voor handmatig gebruik.