Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Buitenriolering hulpstukken Ultra Kyma

Combineer de Ultra Kyma buizen met de bijbehorende hulpstukken voor een solide buitenriolering. Deze zijn tevens vervaardigd uit PP en afgestemd op de diameters van de leidingen uit dit assortiment. Dankzij de mof/spie-verbinding kunnen hulpstukken als de T-stukken, bochten en steekmoffen snel aangebracht worden in de buitenriolering. Door de toepassing van PP zijn de Ultra Kyma hulpstukken en buizen makkelijk te hanteren en vallen ze in de sterkteklasse SN 8. Dit maakt de buitenriolering ook geschikt voor verschillende situaties bij diverse industriële bouwprojecten.

Lees meer
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina
  1. Ultra Kyma PP Bocht SN8 DN300 mof/ spie 30° zwart
    Bocht mof/spie 30°
    Artikelnummer 232-2000-0030
    Vanaf € 49,48
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina

Ultra Kyma inlaten

Naast de genoemde Ultra Kyma hulpstukken, zijn ook de inlaten een belangrijk onderdeel van de buitenriolering. De montage hiervan kan een tijdrovende klus zijn. DYKA biedt als oplossing de Ultra Kyma inlaat. Deze kan met behulp van een rubbermanchet snel vastgezet worden in de leiding. Gebruik de gatzaag met boorstifthouder om ruimte te boren voor deze inlaat. Indien de aansluiting van 160 mm verkleind moet worden, kan dit opgelost worden met hulpstukken als een overgangstuk. Let op: Begin bij de verbindingen van de Ultra Kyma buitenriolering op het laagste punt. Op deze manier kan het uiteinde met de afdichtingsring in de stroomrichting worden geplaatst.

Speciale service hulpstukken buitenriolering

DYKA kan ook de montage van hulpstukken als de Ultra Kyma inlaat voor u verzorgen met de Special Product Service. Hierbij draait het om klantspecifieke oplossingen, zodat onverwachte situaties altijd opgevangen kunnen worden. Zo staat DYKA niet alleen klaar met slimme oplossingen, maar ook met een complete service.