Hulpstukken Solydo grijs

Bij de aanleg van het leidingsysteem zijn de juiste hulpstukken onmisbaar. Ook voor de Solydo buitenriolering biedt DYKA alle mogelijke hulpstukken die nodig zijn op de bouwplaats. Denk hierbij aan bochten, T-stukken, excentrische verloopstukken en steekmoffen. Deze Solydo hulpstukken zijn, net als de bijbehorende buizen, vervaardigd uit het hoog resistente PP. Lees meerDeze producten worden geproduceerd in de kleur grijs en roodbruin, zijn geschikt voor belastingsklasse SN8 en voorzien van KOMO-keur. Een verbinding tussen buis en hulpstukken is snel gemaakt met behulp van een beetje glijmiddel op de rubberringen van de manchetverbindingen.

Let op: De grijze variant van Solydo wordt voornamelijk ingezet in situaties met afvoeren voor leidingsystemen. De roodbruine exemplaren voor de transport van huishoudelijk afvalwater. Neem altijd contact op met de gemeente voor meer informatie over de regeling van het gescheiden rioolsysteem.

Krijgt u tijdens uw project te maken met onverwachte situaties op het gebied van maat-, zaag- en laswerk? Of wilt u de Solydo hulpstukken al vooraf laten monteren op de buizen? Maak dan gebruik van de Special Product Service van DYKA. Met deze slimme oplossingen gaat u snel en efficiënt te werk tijdens elk project.