Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Buitenriolering tegelpadschrobputten

In het assortiment van DYKA is rekening gehouden met de verschillende toepassingen van de tegelpadschrobputten. Zo kan het THVZ-rooster geplaatst worden op eigen perceel, het gietijzeren rooster leent zich in verband met de zware kwaliteit voor stegen van publieke domeinen. Houd er rekening mee dat beide opties niet geschikt zijn voor zware verkeersbelasting. Daarnaast zijn er in de collectie twee soorten onderbakken te vinden voor de tegelpadschrobputten. Beide versies zijn zeer compact, zodat er geen groot gat gegraven hoeft te worden voor dit onderdeel van de buitenriolering.

Lees meer
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina
  1. € 106,03
  2. € 98,32
  3. € 100,47
  4. € 22,67
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina

Plaatsing tegelpadschrobputten buitenriolering

De tegelpadschrobputten van DYKA bieden een geschikte HWA-oplossing voor elke situatie. Door de onderbak van slechts 250 mm hoeft er geen groot gat gegraven worden bij aansluiting op de buitenriolering. Hierbij heeft u de keus uit twee verschillende varianten. De eendelige versie heeft een 125 mm spie-aansluiting. De tweedelige onderbak is in het bovenste deel daarnaast voorzien van een HWA-aansluiting van 80 mm. Deze kan zich axiaal bewegen. Zo kunnen de tegelpadschrobputten ook aangesloten worden in situaties waar de aansluitingen zich ten opzichte van elkaar verdraaien.