PVC hulpstukken binnenriolering wit

DYKA biedt naast de witte PVC buizen ook hulpstukken voor de binnenriolering. De kleur van deze producten komt overeen met de witte leidingen, zodat de riolering optisch een geheel vormt. Het assortiment van hulpstukken bestaat uit diverse bochten, steekmoffen, T-stukken en verloopstukken voor een optimale waterafvoer binnenshuis. Deze producten bestaan uit PVC en zijn gemakkelijk te verbinden met de leidingen van de binnenriolering door middel van PVC-lijm.

Lees meer
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina

Toepassing witte PVC hulpstukken

De binnenriolering is onmisbaar voor de heetwaterafvoer in woningen, hotels, ziekenhuizen en andere industriële gebouwen. De PVC hulpstukken in dit assortiment zijn geschikt voor montage in de binnenriolering tot een watertemperatuur van 90°C. Indien er sprake is van een hogere temperatuur of constante afvoer van heet water, zijn de producten van PE of PP meer geschikt. Plaats de bochten en T-stukken om de juiste richting van de binnenriolering te bepalen. Deze hulpstukken zijn verkrijgbaar in varianten van 45° en 90°. Zo is er altijd een oplossing beschikbaar om stuwing te vermijden in de binnenriolering. Gebruik voor een solide verbinding van de verschillende leidingen een steekmof (32mm, 40 mm of 50 mm) en bij een overgang naar een andere diameter de verloopring. Zowel deze witte hulpstukken als de bochten en T-stukken zijn voorzien van een mofverbinding.

Verlijmbare binnenriolering

PVC biedt niet alleen voordelen op het gebied van de kwaliteit en de levensduur van de binnenriolering, het materiaal is ook nog eens zeer eenvoudig om mee te werken. Verbind de witte buizen met de bijbehorende hulpstukken door middel van PVC-lijm. Het lijm dringt door in het oppervlak van de verschillende binnenrioleringonderdelen en vormt een koudlas-verbinding.