Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

PVC buizen binnenriolering wit

DYKA is dé producent van PVC buizen voor de complete Benelux. Bij ons vind je een uniek compleet programma van leidingen en hulpstukken voor de aanleg van de binnenriolering. Naast de kwaliteit houdt DYKA ook rekening met de uitstraling van het systeem. Daarom vind je ook PVC buizen met bijbehorende hulpstukken en bevestigingsmaterialen in de kleur wit voor een esthetisch eindresultaat bij ‘zichtwerk’ in bijvoorbeeld toiletruimtes of bijkeukens.
Lees meer
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina
  1. Afvoerbuis  ,Buizen, wit,Binnenriolering, PVC
    Afvoerbuis
    Artikelnummer 010-010-010
    Vanaf € 5,99
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina

Aansluiting witte buizen

De witte PVC buizen in het assortiment van DYKA zijn verkrijgbaar in vier verschillende afmetingen (32x3,2 mm, 40x3,2 mm, 50x3,2 mm en 110x2,2 mm met een lengte van 4 meter) deze zijn eenvoudig in te korten op de gewenste lengte. De leidingen kunnen eenvoudig met elkaar verbonden worden door middel van een steekmof en PVC-lijm. Is het bij de binnenriolering noodzakelijk af te wijken van een rechte vorm? Dan biedt DYKA een oplossing met verschillende bochten en T-stukken. Deze witte PVC buizen beschikken over een maximale wanddikte van 3,2 mm. Hierdoor is de binnenriolering bestand tegen een maximale temperatuur van 90°C en geschikt voor de heetwaterafvoer van onder andere wasautomaten en vaatwasmachines in woningen. Bij een hogere temperatuur of constante afvoer van grote hoeveelheden heet water zijn PP buizen meer geschikt voor de binnenriolering. Veroorzaakt het klotsende water door de binnenriolering geluidsoverlast binnenshuis? Dan biedt DYKA een oplossing in de vorm van DYKA Sol, DYKA Stil en DYKA Sono. Dit assortiment varieert van speciale buizen tot middelen voor akoestische na-isolatie van de binnenriolering.

PVC binnenriolering

De witte buizen voor de binnenriolering bestaan uit PVC. Dit materiaal biedt een groot aantal voordelen. Zo is PVC slijtvast en duurzaam. De witte leidingen voor de binnenriolering hebben hierdoor een levensduur van minstens 50 jaar. Het materiaal is zeer licht van gewicht en eenvoudig te hanteren tijdens de montage.