Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Advies van experts

Het aanleggen van kunststof leidingsystemen is een vak apart. DYKA kent dit vak als fabrikant in al haar facetten en dankzij jarenlange ervaring. Met onze kennis en ervaring denken wij dan ook graag met u mee.

Afdeling Engineering & Consultancy

Klanten die de technische specificaties van hun project aan onze afdeling Engineering & Consultancy toevertrouwen besparen veel tijd en geld. Deskundige medewerkers doen het benodigde reken- en tekenwerk en zorgen voor een passende oplossing. Ook het ontwerp van complete leidingsystemen of maatwerk is bij ons in goede handen. 

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?  Neem dan even contact op met ons op.

Advies op het filiaal

Ook onze medewerkers op de filialen helpen u graag. Dit kan bijvoorbeeld een advies zijn voor de toepassing van onze producten, het vinden van een goede probleemoplosser of instructies voor de verwerking van uw kunststofleidingsystemen. Ook bent u op het juiste adres als u vragen heeft over het lijmen van diverse typen PVC-materialen of het lassen van PE. U bent dan verzekerd van een optimaal aangelegd en probleemloos werkend leidingsysteem.

Vind het dichtsbijzijnde filiaal bij u in de buurt en loop eens binnen.