Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

NL_Ventilatie

Bio-circulair PVC voor Breman in Harderwijk

In Harderwijk werkt Breman aan de ontwikkeling van 38 energiezuinige woningen en 28 energiezuinige appartementen. In dit project zijn ze verantwoordelijk voor de W-installatie. Ze maken hiervoor gebruik van bio-circulair PVC. Dat betekent dat voor dit project geen fossiele ethyleen , maar ethyleen van bio-circulaire oorsprong is ingekocht. 

Lees meer

Prefab DYKA AIR voor project Wonderwoods

&G&S&, bouwcombinatie Wonderwoods en Terberg Totaal Installaties realiseren twee innovatieve, groene woontorens waar wonen en werken samenkomen. Wij dragen bij aan deze visie door het leveren van ons DYKA AIR ventilatiekanalensystemen, waarmee een gezonde en comfortabele leefomgeving voor de bewoners wordt bevorderd.

Lees meer

DYKA AIR en DUCO ventilatiebox voor de nieuwe wijk Parkzicht Waddinxveen

DYKA AIR is ingezet bij de nieuwe wijk Parkzicht 1 in Waddinxveen ontwikkeld door AM Wonen. Zij ontwikkelen duurzame, betaalbare nieuwbouwwoningen met de nieuwste installaties rondom verwarmen en opwekken van elektriciteit.

Lees meer

DYKA AIR Prefab voor Pharos Residence

Bij project Pharos Residence in Zeeuws-Vlaanderen waar 3 appartement complexen met een totaal van 159 appartementen worden ontwikkeld, wordt ons DYKA AIR systeem ingezet om te zorgen voor een optimaal binnenklimaat. 

Lees meer

1,5 KM DYKA AIR buizen voor de Koninklijke Landmacht

Goede ventilatie is overal belangrijk, dit bewijst Defensie. Eind oktober 2020 heeft de Koninklijke Landmacht gekozen voor ons DYKA AIR systeem als ventilatiesysteem in hun tijdelijke containerchalets in Afghanistan. 

Lees meer

Aannemer Jorritsma bouw kiest voor DYKA AIR

Aannemer Jorritsma Bouw heeft aan de rand van de historische binnenstad van Bolsward, 39 appartementen gerealiseerd. In deze appartementen is ons DYKA AIR ventilatiekanalensysteem toegepast voor een goed binnenklimaat.

Lees meer

De 8 voordelen van DYKA AIR

Of het nu gaat om het extra comfort voor de eindgebruiker, om lagere beheerkosten voor de gebouweigenaar of tijd- en kostenbesparing voor de installateur en aannemer: DYKA AIR biedt tal van voordelen!

Lees meer

Het belang van goede ventilatie

Naast kosten en duurzaamheid, zou ook gezondheid een standaard aandachtstpunt moeten zijn wanneer er gebouwd wordt. Mensen hebben enorm veel baat bij goede ventilatie. In dit artikel vertellen we er meer over.

Lees meer

Hoe verlijm je DYKA AIR PVC ventilatiekanalen

Het maken van goede verbinding tussen een DYKA AIR buis en hulpstuk met PVC lijm vereist een nauwkeurige manier van werken. Wij adviseren je over de beste manier om DYKA AIR te verlijmen. 

Lees meer

DYKA AIR instorten

Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee moet houden met het instorten voor een optimaal DYKA AIR systeem. We zetten de belangrijkste instort tips voor je op een rij.

Lees meer