Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

DYKA AIR Prefab voor Pharos Residence

Aan de kust van Breskens in Zeeuws-Vlaanderen wordt het project Pharos Residence ontwikkeld. Dit project bestaat uit 3 appartement complexen met een totaal van 159 appartementen. Pharos Residence wordt ontwikkeld door Caffarelli B.V. en biedt u het optimale woonklimaat, rust en luxe. Elk appartement geeft een ruimtelijk gevoel door het gebruik van veel glas en door een vrij en panoramisch uitzicht rondom.

Een goed binnenklimaat is van groot belang in de moderne woningbouw. Met de huidige regelgeving en het luchtdicht bouwen is dit meer en meer in opkomst. Hieraan worden steeds strengere eisen gesteld, met name op het gebied van geluid en energieverbruik. Voor dit project is er daarom gekozen voor het ventilatiesysteem DYKA AIR. “DYKA AIR valt met gemak binnen luchtdichtheidsklasse D.”, vertelt Nick de Vries, accountmanager van DYKA. “Bij dit systeem ontsnapt er geen lucht en ontstaat er minder geluid”.

“Het begon allemaal met een proefproject.”, vertelt Peter Engelbrecht, directeur van installatiebedrijf Zeeuwse Verwarmings Unie (ZVU). “We waren snel theoretisch overtuigd van de voordelen van DYKA AIR, maar praktisch moesten wij nog overtuigd raken. Hiervoor hebben wij een proefproject gemaakt waarbij wij een woning helemaal met de ventilatiesysteem DYKA AIR hebben geïnstalleerd. Dit beviel zo goed dat wij het ook aandurfden voor zo’n groot project als Pharos.”

“Door een proefproject waren wij overtuigd van de voordelen van het ventilatiesysteem DYKA AIR.”

Peter Engelbrecht, directeur installatiebedrijf Zeeuwse Verwarmings Unie (ZVU)

Aannemersbedrijf Van der Poel werkt al langer samen met DYKA en is een grote voorstander van DYKA AIR producten in Zeeland. “De kwaliteit en de luchtdichtheid zijn erg goed. De leidingen sluiten beter aan, het werkt makkelijker en het is één systeem.” Voor dit project is er gebruik gemaakt van de Prefab dienst van DYKA. “Prefab luchtkanalen zijn sneller te leggen en sneller te verwerken op de bouw. Hier komt het financieel voordeel uit naar voren.”, aldus Martin van den Broecke.

Ook de riolering wordt door DYKA geleverd en geïnstalleerd door Installatiebedrijf Groosman. “Het project Pharos is een voorbeeld van een mooi project.”, vertelt Nick de Vries. “De samenwerking tussen verschillende partijen en ketenpartners komt duidelijk naar voren. Van A tot Z zijn wij erbij betrokken en ontzorgen wij de aannemer en de installateurs. En dit is wat DYKA doet en wat DYKA kan!”.

Martin van den Broecke

Martin van den Broecke is werkvoorbereider bij Aannemersbedrijf Van der Poel. Van der Poel is actief in de nieuwbouw, renovatie en projectontwikkeling van de meest uiteenlopende projecten. Dit zijn woningen, appartementen, parkeergarages en winkelcentra. Maar ook scholen en infrastructuur worden door Van der Poel gerealiseerd. Wilt u meer weten over Aannemersbedrijf Van der Poel? Lees dan hier verder.

Peter Engelbrecht

Peter Engelbrecht is directeur van het installatiebedrijf Zeeuwse Verwarmings Unie (ZVU). De ZVU is een op Zeeland georiënteerd installatiebedrijf dat maatwerk levert en op innovatieve wijze klimaat en sanitaire installaties ontwerpt, installeert en daarna zorg draagt voor betrouwbare service en onderhoud. Wilt u meer weten over ZVU? Lees dan hier verder.

Remco Hemelsoet

Remco Hemelsoet is monteur bij het installatiebedrijf Zeeuwse Verwarmings Unie (ZVU). De ZVU is een op Zeeland georiënteerd installatiebedrijf dat maatwerk levert en op innovatieve wijze klimaat en sanitaire installaties ontwerpt, installeert en daarna zorg draagt voor betrouwbare service en onderhoud. Wilt u meer weten over ZVU? Lees dan hier verder.

Nick de Vries

Nick de Vries is regiomanager van DYKA. Wilt u meer informatie ontvangen over mogelijkheden voor uw project? Of heeft u een project waarbij u graag wil dat DYKA met u meedenkt over een oplossing? Kom dan nu in contact met Nick de Vries. Hij staat u graag te woord.