Drinkwater

Drinkwater. Voor consumenten en bedrijven is het vanzelfsprekend dat er op elk moment van de dag zuiver drinkwater uit de kraan loopt. Waterprofessionals weten wat er voor nodig is om dagelijks miljoenen gebruikers de beschikbaarheid van zuiver drinkwater te garanderen. Van zuivering tot huisaansluiting: voor elk segment beschikt DYKA over specifieke oplossingen die aan de hoogste veiligheidseisen voldoen.
 

PVC-U drinkwater drukbuizen

Als producent van kunststof leidingen, is DYKA dé referentie voor drukbuizen. In ons assortiment vindt u dus uiteraard het klassieke PVC-U terug.

PVC-O drinkwater Bi-Oroc

Meer met minder. Zo kan kort samengevat het grote voordeel van PVC-O worden aangegeven. Met een zelfde buitendiameter, hebben PVC-O leidingen toch een grotere binnendiameter.

HDPE drukbuizen drinkwater

De meest flexibele oplossing in het drinkwaterassortiment zijn de PE drukbuizen. Die zijn beschikbaar in afzonderlijke lengtes, maar ook op haspels. Daarnaast kan PE ook gebruikt worden voor sleufloze toepassingen.

Push-fit trekvaste koppeling

Met DykaGrip heeft u een uiterst efficiënte push-fit trekvaste koppeling in handen. Deze heeft één van de laagste montagekrachten op de markt.

Trekvaste en niet-trekvaste koppelingen

Naast de push-fit koppeling DykaGrip beschikt DYKA ook over klassieke trekvaste en niet-trekvaste koppelingen.

hulpstukken drinkwater

De drinkwatermarkt heeft niet alleen nood aan buizen en koppelingen. Allerlei hulpstukken vereenvoudigen het werk bij grote en kleine drinkwaterprojecten.

Laboratoria

Oplossingen worden uitvoerig getest in onze laboratoria. Druktesten, mechanische testen, chemische proeven, duurzaamheidstesten en compatibiliteitstesten garanderen feilloze kwaliteit.

Drinkwater one-stop-shop

Alle materiaal inkopen voor een drinkwatermarkt, kan een hele klus zijn omdat verschillende leveranciers moeten aangesproken worden. DYKA geeft hierop een antwoord door verschillende handelsassortimenten aan te bieden.

Keurmerken

Onze drinkwateroplossingen zijn uiteraard voorzien van de nodige keurmerken. Welke vereisten schuilen achter het behalen van zo'n keurmerk?

Gewicht en transport

Gewicht van oplossingen heeft een belangrijke impact op de mate van milieuvriendelijkheid. Kunststof biedt dan ook een enorm voordeel.

Productie

Een groot deel van de ecologische voetafdruk van een oplossing wordt bepaald bij productie. DYKA doet er alles aan om het productieproces zo milieuvriendelijk mogelijk in te richten.

Circulariteit

Milieuvriendelijk produceren is één ding. Hergebruik van afgedankte oplossingen maakt de keten echter rond. Alle leidingsystemen van DYKA zijn eenvoudig te recyclen.

Lasservice

Wat gebeurt er als u leidingen moet lassen maar daar zelf niet mee aan de slag wil? De lasservice van DYKA biedt u een antwoord.

Studiedienst

Onze Engineering & Consultancy afdeling ontzorgt u bij uw hele studietraject. Berekeningen en plannen? Wij zorgen er voor.