check Producten op Voorraad
check Sterk in Maatwerk
check Technisch Advies
 

Ventilatie

DYKA Air ventilatie voor elke woning

Eén systeem voor elke woning

Een goed binnenklimaat is van groot belang in de moderne woningbouw met hoge isolatiewaarden. DYKA Air is een betrouwbaar en zeer sterk kunststof ventilatiekanalensysteem met innovatief ontwerp en kan worden toegepast bij toe- en afvoer van lucht. De ovale kanalen en hulpstukken zijn vormvast en de gekozen verbindingsmethodes zijn luchtdicht. Daarnaast zijn de robuuste kanalen bestand tegen de ruwe bouwpraktijk. En door het DUBOkeur is DYKA Air ook nog eens een duurzame keuze. Al deze voordelen maken DYKA Air een slimme en makkelijke toepasbare oplossing voor ventilatie. Het ventilatiesysteem is zeer geschikt voor nieuwbouw en renovatie van woningen en appartementen en kan toegepast worden bij ventilatie met WTW.

Alles over DYKA Air

Assortiment ventilatie

Hulpstukken

Maak het kanalensysteem compleet met ovale en ronde hulpstukken.

Hulpstukken ovaal
Hulpstukken rond

Ventielaansluitingen

Aansluitingen van het kanalensysteem op ventielen.

Ventielaansluitingen
Ventielaansluitingen t.b.v. instorthuls

Akoestische slangen

Flexibele slangen voor toe- en afvoer.

Akoestische slangen

Ventielen

Esthetische toe- en afvoerventielen in diverse uitvoeringen

Ventielen kunststof
Ventielen metaal gecoat

Bevestigingsmaterialen en gereedschap

Gebruik deze handige bevestigingsmaterialen en het juiste gereedschap voor een eenvoudige montage.

Bevestigingsmaterialen en lijmen
Gereedschap

Buizen

De ovale en ronde kanalen van DYKA Air vormen de basis van het ventilatiekanalensysteem.

Buizen ovaal
Buizen rond

Klik op één van de componenten voor meer informatie
DYKA Air bocht DYKA Air hulpstuk ventilatiesysteem akoestische slangen ventielen Bevestigingsmaterialen en gereedschap Ovale en ronde buizen van DYKA Air


Advies van een ventilatiespecialist? Maak een afspraak

Alleen aanvragen van zakelijke klanten worden in behandeling genomen.

DYKA Vakschool

Gaat u binnenkort zelf een ventilatiekanalensysteem ontwerpen of aanleggen? Neem dan deel aan de DYKA Vakschool, Ventilatie met DYKA Air en leer alles over het systeem. De opleiding volgt u deels online en wordt gecombineerd met een praktijkdag.

Lees meer en aanmelden
DYKA Air hulp en ondersteuning

Eenvoudige montage

Het kunststof ventilatiekanalensysteem is licht, eenvoudig te installeren en bestand tegen de ruwe bouwpraktijk. De ovale kanalen zijn perfect instortbaar door de geringe hoogte en goed toepasbaar bij woningen en appartementen. Iedere installateur kan aan de slag met DYKA Air.

Lees meer over montage DYKA Air
Eenvoudige montage

Hulp en ondersteuning

De professionals van de afdeling Engineering & Consultancy staan voor u klaar voor advies en hulp bij het ontwerpen van een ventilatiekanalensysteem. Heeft u al een ontwerp? Vraag dan de DYKA Air Rekentool aan voor de berekening van de kanalenweerstand.

Bekijk de services
DYKA Air hulp en ondersteuning

Prefab DYKA Air

Het ventilatiekanalensysteem DYKA Air is zeer geschikt voor prefab. De prefab-sets worden volgens tekening bij u op locatie geleverd. Dit scheelt in de logistieke voorbereiding, transport en minder werk op de bouwplaats. Daarnaast is er minder kans op fouten.

Lees meer over prefab mogelijkheden
Prefab DYKA Air

"Door de vormvastigheid en aerodynamica van het PVC in combinatie met een schoon aangelegd systeem zorgt dit voor een lager energiegebruik. Ook is er minder geluid, vraagt het systeem minder onderhoud en levert dit meer comfort op voor de bewoners." Jorritsma Bouw. Lees meer >