Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Blog

Duurzaam waterbeheer met de Axedo inspectieput

Duurzaamheid en circulariteit staan overal hoog op de agenda, zo ook binnen gemeenten. Benieuwd hoe onze Axedo PP inspectieputten bijdragen aan het creëren van een duurzame, veilige en gezonde leefomgeving? 

Lees meer

Alles over onze nieuwe vacurain trechter

We hechten veel waarde aan continue kwaliteit en zijn dan ook voortdurend op zoek naar verbeteringen en slimme oplossingen voor onze klanten. Recentelijk hebben we onze Vacurain trechter vernieuwd. Wat er nieuw is aan deze trechter, vertellen we je in deze blog.

Lees meer

Regenwaterbeheer in de industriebouw

Door het veranderende klimaat wordt het steeds belangrijker om een industrieel complex regenwaterproof te ontwerpen, zodat de gebouwen goed aangepast zijn op piekregenbuien. 

Lees meer

De 6 voordelen van ons verticale infiltratiesysteem Duborain V-flow

Verticale infiltratie zorgt ervoor dat regenwater wordt opgevangen en in de bodem kan wegzakken. Het combineert drie functies in één : opvangen, bergen en infiltreren van regenwater. 

Lees meer

Waarom kiezen voor een kunststof drinkwatersysteem?

Waarom zou je als drinkwaterbedrijf kiezen voor kunststof leidingen en niet voor een traditioneel systeem van materialen zoals gietijzer? We zetten de voordelen van kunststof voor je op een rij. 

Lees meer

Productinnovaties dankzij productontwikkeling

Stilstaan is achteruitgaan. Daarom is de afdeling Innovatie en Technologie continu bezig met het ontdekken van nieuwe ontwikkelingen in de markt en in de technologie.

Lees meer

Waarom voeren wij kwaliteitscontroles uit?

Elke dag is ons team van controleurs bezig met het uitvoeren van testen op de geproduceerde producten. Waarom wordt er zoveel aandacht besteed aan kwaliteit?

Lees meer

Blik vs. Kunststof: welk materiaal is het meest geschikt voor jouw project

Bij de aanleg van ventilatiesystemen is er een ruime keuze in materialen, zoals blik en hard kunststof. In dit artikel gaan we dieper in op de verschillen tussen de materialen en het geschikte materiaal voor jouw project.

Lees meer

De 8 voordelen van DYKA AIR

Of het nu gaat om het extra comfort voor de eindgebruiker, om lagere beheerkosten voor de gebouweigenaar of tijd- en kostenbesparing voor de installateur en aannemer: DYKA AIR biedt tal van voordelen!

Lees meer

Het belang van goede ventilatie

Naast kosten en duurzaamheid, zou ook gezondheid een standaard aandachtstpunt moeten zijn wanneer er gebouwd wordt. Mensen hebben enorm veel baat bij goede ventilatie. In dit artikel vertellen we er meer over.

Lees meer