Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Regenwater

Regenwaterbeheerpakketten

Regenwaterbeheer zit in ons DNA. Dagelijks ontwikkelen wij de infrastructuur voor een leefbare stad met veel groen én droge voeten. Vanaf de eerste druppel op het dak tot infiltratie in de bodem. Stel hieronder je eigen regenwaterbeheerpakket samen!

Lees meer

Regenwaterbeheer in de industriebouw

Door het veranderende klimaat wordt het steeds belangrijker om een industrieel complex regenwaterproof te ontwerpen, zodat de gebouwen goed aangepast zijn op piekregenbuien. 

Lees meer

Opvang & infiltratie: Roof - to - River megaproject Soenen - fase 2

In Dilsen-Stokkem bouwt kartonproducent Soenen een nieuwe fabriek van 113.000 m2. Lees hier meer over hoe wij de uitdaging voor afwatering en infiltratie van dit grote dakoppervlak aangingen.

Lees meer

Roof to river totaaloplossing voor megaproject Soenen golfkarton te Lanklaar

In Dilsen-Stokkem bouwt de West-Vlaamse kartonproducent Soenen een nieuwe fabriek van 113.000m2. Wij stelden onze technische knowhow en producten ter beschikking voor het regenwaterbeheer.

Lees meer

Een optimale infiltratievoorziening voor zwembad Plopsaqua

Eind 2020 werden de deuren van het nieuwe waterpretpark Plopsaqua geopend. Voor de optimalisatie van het hemelwatersysteem (inclusief infiltratie) en het vuilwatersysteem hebben wij ondersteuning geboden.

Lees meer

Wetgeving omtrent hemelwaterafvoer in Nederland

Wanneer het gaat om regenwaterbeheer is er heel wat landelijke wet- en regelgeving in Nederland. Wij zetten de regels voor je op een rij.

Lees meer