Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

NL_Binnenriolering

Maatwerk voor hotel NHOW Amsterdam RAI

In Amsterdam is het grootste nieuwbouwhotel van de Benelux gebouwd van 91 meter met maar liefst 650 kamers. Wij waren vroegtijdig betrokken tijdens dit project met onze E&C afdeling en hebben Prefab just in time geleverd!

Lees meer

Studentenhuisvestiging 'Op Dreef'

In Utrecht is een studentencomplex met 639 studentenwoningen ontwikkeld. Voor de installatie van de binnenriolering is gekozen voor PP en DykaSono binnenriolering, uitgevoerd in prefab.

Lees meer

Totaalservice voor het project De Mersjant

In Tilburg wordt het Koopmansterrein herontwikkeld met 64 nieuwbouwappartementen. Voor de binnenriolering en ventilatie heeft de Installatiebedrijf Snoeks B.V. gekozen voor DYKA.

Lees meer

936 studentenwoningen campus Diemen Zuid

In Diemen-Zuid zijn vijf leegstaande kantoorpanden om getoverd tot een compleet uitgeruste campus met o.a. 936 appartementen voor studenthuisvesting. Hiervoor zijn prefab-sets geleverd van ons DykaSono binnenrioleringsysteem.

Lees meer

Samenwerking met Heesakkers Installatietechniek: DYKA de perfecte partner

De juiste leverancier vinden die aan jouw wensen voldoet is belangrijk. Heesakkers heeft deze keuze lang geleden gemaakt en is nog steeds uitermate tevreden over de samenwerking met ons. 

Lees meer

Wooncomfort voor bewoners Next Building Amstelveen

De bewoners van ‘Next Building’ in Amstelveen zullen gelukkig geen last hebben van een doorspoelend toilet van een bovenbuurman. Installateur Real Technic paste daar namelijk ons geluiddempende PVC-systeem DykaSono toe.

Lees meer

Duurzame renovatie van 3 studentenflats in Groningen

Drie studentenflats in Groningen worden getransformeerd tot duurzame en energiezuinige flats. Voor de binnenriolering is de keuze gevallen op ons stille DykaSono systeem.

Lees meer