Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

NL_How-to

De zin en onzin van het ontbramen van kunststof buizen

Bij DYKA begrijpen we als geen ander het cruciale belang van ontbramen bij het installeren van kunststof buizen voor riolering en ventilatiekanalen. Het zorgt ervoor dat jouw projecten veilig, duurzaam en efficiënt verlopen. In onze blog willen we benadrukken waarom ontbramen een essentiële stap is voor een professionele installatie.

Lees meer

Installatieprocedure voor de Axedo Kolk-onderbak

Axedo kolk-onderbak: betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en veelzijdig. Wil jij weten hoe je deze Axedo kolk-onderbak installeert? Bekijk dan dit stappenplan

Lees meer

Hoe stel ik een Axedo inspectieput samen?

De Axedo inspectieput is een modulaire put. Het lage gewicht van de onderdelen vergemakkelijkt het monteren van de inspectieput. Met dit stappenplan wordt de montage nog eenvoudiger.

Lees meer

Hoe maak je een betrouwbare verbinding met PVC lijm?

Het maken van goede verbinding tussen een PVC buis en hulpstuk met PVC lijm vereist een nauwkeurige manier van werken en vakkennis.  In deze how-to geven we advies over het maken van een betrouwbare lijmverbinding. 

Lees meer

Eenvoudig rechte leidingen isoleren in 4 stappen met DykaSol

Met dit stappenplan wordt het isoleren van rechte DykaSol leidingen een fluistje van een cent. Deze how-to heeft betrekking op zowel het isoleren van een nieuw systemen als het na-isoleren van een bestaand systeem. 

Lees meer

Hoe installeer ik een huisaansluiting op een Prefit inlaat?

Deze praktische handleiding voor het installeren van een huisaansluiting is van toepassing op een Prefit inlaat, knevelinlaat zonder zetting, Ultra Kyma inlaat en een betoninlaat. 

Lees meer

Hoe verlijm je DYKA AIR PVC ventilatiekanalen

Het maken van goede verbinding tussen een DYKA AIR buis en hulpstuk met PVC lijm vereist een nauwkeurige manier van werken. Wij adviseren je over de beste manier om DYKA AIR te verlijmen. 

Lees meer

Een (geluidsarm) DYKA AIR systeem ontwerpen

Een slecht ontworpen systeem zorgt voor meer geluid en een slechtere lucht af- of toevoer. In deze how-to geven we je een aantal tips om een geluidsarm systeem te ontwerpen dat bijdraagt aan een gezond binnenklimaat.  

Lees meer

DYKA AIR instorten

Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee moet houden met het instorten voor een optimaal DYKA AIR systeem. We zetten de belangrijkste instort tips voor je op een rij.

Lees meer

Installatieprocedure voor infiltratiekrat Rainbox 3S

Het op een juiste manier installeren van een Rainbox 3S bestaat uit een aantal stappen. We helpen je hier graag bij met deze handleiding. 

Lees meer