Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

PE mantelbuizen van DYKA voor nieuw viaduct Schiphol

Voor het project Voltooiing Dubbele Rijbaanstelsel (VDR) van Schiphol is dit jaar het extra Avioduct aan de beurt. De bouw –en ontwerpopdracht voor het volledige project is voor aannemer Heijmans. Door de komst van het tweede Avioduct moet de bestaande infra aangepast worden om de rijbanen aan te laten sluiten op het bestaande en het nieuwe Avioduct.

Voor de aanleg van de infrastructuur is er een aanpassing nodig in het tracé van de bestaande bekabeling. Heijmans schakelde DYKA in voor de mantelbuizen van de bekabeling. De mantelbuis is nodig voor de bekabeling van elektrotechnische installaties. Zo leverde DYKA 25.000 meter PE mantelbuis diameter 75mm in SDR11. De mantelbuizen hebben ieder een lengte van 12 meter. Daarbij leverde DYKA PP overschuifmoffen en speciedeksels. Zo draagt DYKA ook een steentje bij aan dit mooie en enorme project.

Ook PE mantelbuizen nodig voor een specifiek project? Wij denken graag met u mee.