Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Axedo 800 inspectieputten voor de Loveldlaan in Aalter België

In de Loveldlaan in Aalter waren wegen- en rioleringswerken nodig in opdracht van het lokaal bestuur Aalter. Hierbij stonden PP inspectieputten voorgeschreven, omdat er ruimtegebrek was voor de installatie in de Loveldlaan. Door een jarenlange samenwerking benaderde de projectleider van aannemer NV Koch-Ockier uit Tiegem DYKA om met een voorstel te komen voor PP inspectieputten. De Axedo 800 inspectieputten zijn net nieuw in ons assortiment en werden meteen voorgesteld voor dit project.

Er worden nog steeds veel betonnen inspectieputten voorgeschreven, maar de projectleider van aannemer NV Koch-Ockier benadrukt dat er erg veel voordelen zitten aan het installeren van PP inspectieputten ten opzichte van betonnen inspectieputten. “De Axedo 800 onderdelen zijn licht en daardoor gemakkelijk te installeren. Ook zijn deze inspectieputten plaats besparend en waterdicht”, aldus de projectleider van NV Koch-Ockier. Een aantal goede redenen om als aannemer te kiezen voor PP inspectieputten.

Door de gemakkelijke installatie van deze inspectieput, fijne samenwerking en goede service van DYKA zou NV Koch-Ockier in de toekomst zo weer kiezen voor de Axedo 800 inspectieput van DYKA. Op naar nog meer mooie projecten samen.