Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Maatwerk Axedo 800 putten voor Veersepoort in Middelburg

Groen en gemoedelijk wonen met het centrum van Middelburg binnen handbereik: dat is wonen in Veersepoort 5. Op deze groene locatie, dichtbij het Vogelpark, worden 75 eengezinswoningen en 33 appartementen ontwikkeld. Op advies van de gemeente Middelburg heeft Sinkegroep Infra BV bij de aanleg van de buitenriolering gebruikgemaakt van onze Axedo inspectieputten. Logus – De Hoop GWW heeft in dit project het verkooptraject begeleid.

Maatwerk inspectieputten in samenwerking met onze SPS-afdeling

De dubbelwandige PP putschacht is gemaakt van een sterke SN8 leiding en is eenvoudig aan te passen op de gewenste hoogte. In samenwerking met onze SPS (Special Products en Services) afdeling, zijn voor dit project 44 Axedo inspectieputten, met een variabele hoogte en diameter, samengesteld. Ook onze afdeling Engineering & Consultancy heeft in het voortraject meegedacht over de telescoopfunctie en de variabele hoogte. Middels de telescoopfunctie kan de aannemer de rioolput op de juiste weghoogte aan laten sluiten. Zo wordt het verschil tussen de maaiveldhoogte en afwerking in de woon- en bouwrijpfase van 0,10m overbrugd.

De voordelen van de Axedo 800

  • Lichtgrijze binnenzijde
  • Gemakkelijk te installeren
  • Mantoegankelijk
  • Aanpasbaar
  • Flexibele putschacht
  • Beschikt over het KOMO keurmerk

De Axedo 800

De Axedo inspectieput is een modulaire put, wat maakt dat hij aan te passen is op veel verschillende situaties. Zo ook bij Veersepoort, waarbij de 44 inspectieputten allemaal op maat gemaakt zijn. Doordat de Axedo relatief licht is ten opzichte van een betonnen inspectieput, is de installatie gemakkelijker. Een mogelijke hoekverdraaiing van +/- 7,5° per aansluiting, zorgt voor de nodige flexibiliteit gedurende de aanleg. De PP telescoop vergemakkelijkt daarnaast het op hoogte brengen van de putdeksel.

Niet alleen de installatie van de Axedo 800 maakt het een gebruiksvriendelijke inspectieput. Ook op het gebied van beheer brengt deze put een aantal voordelen met zich mee. Deze aspecten waren tevens doorslaggevend voor de gemeente. Hierdoor zijn de Axedo inspectieputten voorgeschreven in het bestek. De lichtgrijze binnenkant maakt dat de inspectie een stuk gemakkelijker gaat dan voorheen. Daarnaast maakt de diameter van 800mm de put mantoegankelijk. Doordat het een SN8 putschacht betreft kan je op deze inspectieput altijd achteraf een waterdichte aansluiting realiseren. Dit is fijn wanneer je in het werk extra aansluitingen moet maken die niet vooraf bekend zijn.

Meer weten over de Axedo inspectieput?

Op deze pagina vind je meer informatie over de Axedo inspectieput, de mogelijkheden en de voordelen. Download de brochure of neem direct contact met ons op. 

Sinkegroep Infra BV

Sinkegroep is een familiebedrijf dat bestaat uit verschillende onderdelen met elk hun eigen expertise. Één daarvan is Sinkegroep Infra BV. Het aannemingsbedrijf is sinds 1992 actief in de grond- weg- en waterbouw en betrokken bij diverse grootschalige projecten binnen en buiten de provincie Zeeland. Vanaf de oprichting is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke partner met veel specialismen: de aanleg van industrieterreinen, woonwijken, recreatieparken en natuurgebieden, maar ook het uitvoeren van kustversterkingen, rioolreconstructies en grondsaneringen. Lees meer …

Logus - De Hoop GWW: samen sterk

Logus-De Hoop GWW is onderdeel van De Hoop Terneuzen B.V.,een familiebedrijf met meerdere toeleveranciers in de gww-sector. Met Logus-De Hoop GWW bieden wij een nóg completer assortiment en distributienetwerk door onze 10 Logus vestigingen: als Logus GWW kunnen wij u naar volle tevredenheid van dienst zijn. Daag ons uit. Wij nemen de uitdaging graag aan! Lees meer ...