Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

PP Solydo voor herinrichting Elizabethlaan te Knokke-Heist

Om het groene karakter te verhogen en zowel fietsers als voetgangers meer ruimte te geven, werd beslist om de Elizabethlaan te Knokke te vernieuwen – zo werd deelgemeente Heist ook beter verbonden met het kustgedeelte. Meteen werd ook de riolering onder handen genomen. Aannemer Willemen Infra installeerde zo’n 1.000 meter DYKA PP Solydo voor de aanleg van een complete en duurzame infiltratieriolering: “Het PP Solydo assortiment van DYKA is voor mij een logische keuze”, aldus werfleider Wim Decorte.

Wim Decorte van Willemen Infra licht zijn keuze voor kunststof verder toe: “Wij kiezen tegenwoordig vaker voor kunststof systemen en meer bepaald PP-systemen, al is het in deze aanbesteding weliswaar voorgeschreven geweest. Kunststof breekt niet zo snel als bijvoorbeeld grès en het is een lichter materiaal, hetgeen de installatie vergemakkelijkt. Onze mensen kunnen de meeste buizen zelf verplaatsen op de werf, dat versnelt de zaken.”

De keuze voor DYKA is voor hem een bewuste keuze: “DYKA, omdat het PP Solydo-assortiment voor mij betrouwbaar is in prestaties en duurzaamheid, met het KURIO recycling label als belangrijke factor. Tegelijkertijd bewijzen ze ook betrouwbaar te zijn op vlak van on time leveringen – nog steeds cruciaal in onze sector.” Dankzij de lokale productie te Pelt kan DYKA snel schakelen om zo on time levering waar te maken. Extra troef: de buizen zijn ‘Made in Belgium’.