Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Vacurain flex voor Eduards Trailer Factory

In Lommel, op het industrieterrein Kristalpark III, werd begin 2021 de nieuwe fabriek van Eduards Trailer Factory gebouwd. Het nieuwe fabrieksgebouw heeft een productieoppervlakte van maar liefst 21.800 m². De sterk groeiende KMO is gespecialiseerd in de ontwikkeling, montage en verkoop van (on)geremde aanhangwagens. Voor hoofdaannemer en bouwbedrijf Derdaele+ gaat het om de grootste opdracht ooit.

Alle expertise in huis

“DYKA werd door aannemer Derdaele+ aangeschreven in een vroeg stadium om hen te begeleiden, tot en met de uitvoering, voor alles wat betreft afvoer van regenwater en vuilwater.”, vertelt Stijn Henderix, Technical Sales Manager van DYKA. Dit aangezien DYKA, samen met zijn installateurs, alle expertise in huis heeft om het regenwaterhuishouding tot een goed eind te brengen.

Dit is één van de vele samenwerkingen in een lange rij, volgens telkens hetzelfde principe: “Wij zijn pas tevreden als ook de eindklant tevreden is”.

Stijn Henderix, Technical Sales Manager van DYKA

Vacurain Flex voor een snelle regenwaterafvoer van grote platte daken

Het UV-systeem van DYKA, Vacurain Flex, is een efficiënt systeem dat regenwater snel van een plat dak kan halen. Het is opgebouwd uit slagvaste, gemodificeerde PVC-buizen die met flexibele slangen worden aangesloten op de daktrechters. “Vanwege de grootte van het dakoppervlak hebben wij specifiek gekozen voor een onderdruksysteem, met name ons onderdruksysteem Vacurain Flex”, vertelt Stijn Henderix. “Het gebouw leent zich er heel erg toe om met Vacurain Flex te werken.”, vertelt Raf Doumen, zaakvoerder van de installatiebedrijf Theo Bosmans BVBA, die vaak met Vacurain Flex werkt. “Dit gebouw bestaat uit lange stelsels, waardoor de installatiesnelheid door Vacurain Flex hier een groot pluspunt is, zowel voor ons als voor onze klant.”, aldus Raf Doumen.

Betrokkenheid door alle partijen

“De service van DYKA is goed.”, aldus Raf Doumen. “We weten altijd wat we aan elkaar hebben. Ook de samenwerking verloop goed. Zo proberen we samen met DYKA al in de studiefase de meest gunstige oplossing voor de klant te vinden. Zo is dit voor de klant een zorg minder naar de uitvoeringsfase toe. Alle betrokken partijen worden zo aangehaakt.”

Raf Doumen

Raf Doumen is zaakvoerder bij installatiebedrijf Theo Bosmans BVBA. Installatiebedrijf Theo Bosmans BVBA focust zich op maatoplossingen voor de afvoer van hemelwater in de meest uiteenlopende bouwprojecten. Kwaliteit vormt de rode draad in hun visie en hierdoor kunnen zij hun volledig richten op één onderdeel in het bouwproces. Wilt u meer weten over Theo Bosmans BVBA? Lees dan hier verder. 

Stijn Henderix

Stijn Henderix is Technical Sales Manager bij DYKA. Wilt u meer informatie ontvangen over mogelijkheden voor uw project? Of heeft u een project waarbij u graag wil dat DYKA met u meedenkt over een oplossing? Kom dan nu in contact met Stijn Henderix. Hij staat u graag te woord.