Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Totaalservice voor het project De Mersjant

In Tilburg wordt het Koopmansterrein herontwikkeld met 64 nieuwbouwappartementen, waarbij 4 bestaande karakteristieke panden worden getransformeerd tot stadswoningen. Zo wordt er een optimaal woon- en verblijfsklimaat gerealiseerd in de groene omgeving en met een snelle verbinding naar het stedelijke leven aan de haven.

Samenwerking en communicatie

Voor de oplossingen voor binnenriolering en ventilatie heeft de Installatiebedrijf Snoeks B.V. gekozen voor DYKA. “Door jarenlange samenwerking en nauw contact met het Installatiebedrijf Snoeks B.V. is het project en de levering van producten goed verlopen”, vertelt Jeroen Ernst, Rayonmanager B&I van DYKA. “In de huidige tijden is de afstemming qua levertijden en materialen cruciaal. Daarom is samenwerking en communicatie erg belangrijk.”

Karel Coppens, projectleider van Snoeks B.V. vertelt: “We hebben in het begin van dit project wel een slag moeten maken. Van tevoren hebben we samengezeten met DYKA om de producten aan te kopen. Dit in verband met de prijsstijgingen en levertijden. Hier heeft Jeroen ons goed in ondersteund.”

Totaalservice door DYKA

Voor dit project is gekozen voor PVC binneriolering, een DYKA AIR ventilatiesysteem en DykaSono voor geluidsarme binnenriolering. “Dit is een mooi project waar het totale portfolio aan producten van DYKA in verwerkt is”, aldus Jeroen Ernst. “Zo heeft de installateur één partij waar hij terecht kan voor zowel binnenriolering als ventilatie. Wij zorgen dan voor een totaal systeem.”

 

Met DYKA AIR werken onze mensen veel veiliger. Aangezien de kanalen niet scherp zijn en ze zich niet kunnen snijden.

Karel Coppens, projectleider van Snoeks B.V.

Veilig werken met DYKA AIR

Een goed binnenklimaat is van groot belang in de moderne woningbouw met z’n hoge isolatiewaarden. DYKA helpt u deze uitdaging aan te gaan met een in alle opzichten revolutionaire oplossing: DYKA AIR. Met de betrouwbaarheid van robuuste kunststof kanalen en een innovatief inwendig ontwerp. “Wij werken nu 2 jaar met DYKA AIR”, vertelt Karel. “Het is een heel fijn product, makkelijk te verwerken en ziet er gewoon netjes uit. Ook is het veel veiliger werken met DYKA AIR, aangezien de mensen zich niet meer kunnen snijden en de kanalen niet scherp zijn zoals bij blik.”

Geluidsarme binnenriolering met DYKASono

In een fijne woonomgeving kan het zeer storend zijn als er overlast is van bijvoorbeeld doorspoelende wc’s of klokkende leidingen. Dit kan voorkomen worden met geluidsarme binnenriolering van DYKA, DykaSono. Het bevordert niet alleen het wooncomfort, deze oplossing biedt ook een antwoord op wettelijke regels en bouwnormen en is duurzaam.

“Met DykaSono moeten de leidingen achteraf niet meer geïsoleerd worden en zijn de leidingen meteen geluiddempend.” aldus Karel. “Als je de leidingen achteraf moet isoleren en je vergeet een klein stukje, dan ben jij eigenlijk de rest voor niks aan het isoleren. Daarom kiezen wij voor DykaSono.”

Installatiebedrijf Snoeks B.V.

Installatiebedrijf Snoeks heeft al meer dan 60 jaar professionele ervaring in installatietechniek. Zij ontwikkelen, installeren en beheren gebouw gebonden installaties. Ook koppelen zij ervaring, kennis en gedreven vakmanschap aan een up-to-date technische knowhow. Hierdoor realiseren ze de meest geavanceerde technieken in ontwerp en uitvoering. Meer weten over Bonte Installaties? Lees dan hier verder.