Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Samenwerking met Heesakkers Installatietechniek: DYKA de perfecte partner

De juiste leverancier vinden die aan jouw wensen voldoet is belangrijk. Heesakkers heeft deze keuze lang geleden gemaakt en is nog steeds uitermate tevreden over de samenwerking met DYKA. De belangrijkste reden hiervoor is dat zowel Heesakkers als DYKA voor kwaliteit staan. Dit geldt voor de producten, maar ook voor de service. Daarnaast is voor Heesakkers de samenwerking met zowel de DYKA vertegenwoordiger als de DYKA vestiging erg belangrijk. DYKA is trots op de goede samenwerking en we laten dit partnerschap in deze video zien. Veel kijkplezier!

Samen komen we tot oplossingen

Door werkzaamheden in de buurt van Heesakkers was het gebouw tijdelijk minder goed bereikbaar. Hierdoor werd het lastiger voor de vrachtwagen om de bestellingen te kunnen lossen. De medewerkers van DYKA van zowel de vestiging en de accountmanager kwamen op locatie om naar de situatie te kijken. Door samen met Heesakkers in gesprek te gaan kwamen DYKA en Heesakkers al gauw tot een passende oplossing. Zo konden de bestellingen weer soepel geleverd worden.

DYKA als de perfecte samenwerkingspartner

DYKA produceert kunststof leidingsystemen en is groothandel in diverse A-merken, maar we zijn meer dan dat. Bij DYKA proberen we altijd een oplossing te bieden voor onze klanten. Wij produceren en leveren niet alleen onze producten, maar zoeken ook de samenwerking en het persoonlijke contact met de klant. We komen naar je toe en denken met je mee.

Onze producten worden geproduceerd in onze fabriek in Nederland. Het uitgebreide assortiment aan buizen, hulpstukken en bevestigingsmateriaal staat bekend om de uitstekende passing. Zit het product dat u zoekt er toch niet bij? Wellicht kunnen we het speciaal voor u produceren of toevoegen aan ons standaard assortiment. We denken met u mee en zijn uw persoonlijke (technisch) adviseur. Services als reken- en tekenwerk, dimensionering, of een aantrekkelijke offerte uitbrengen; we helpen u graag met al dit soort zaken. Op deze manier maken we samen een succes van uw project!

 

 

 

"Het feit dat we gehoord en gezien worden, dat maakt DYKA een perfecte partner voor ons"  

Diane Heesakkers

Altijd dichtbij

DYKA heeft een netwerk van 21 vestigingen verspreid over heel Nederland. Het maakt dus niet uit waar je een klus hebt. DYKA is altijd dichtbij met kwaliteitsproducten op voorraad en deskundig advies. En kan je het niet ophalen? Bestel jouw gewenste producten via je telefoon of online account en laat deze bezorgen bij jou op de zaak of elke andere gewenste locatie. Onze vakkundige medewerkers helpen u graag verder.

 

Ook samenwerken?

Veel installateurs en loodgieters kozen DYKA al als partner met elk hun eigen eisen en redenen.

Zie jij DYKA ook als perfecte partner? Vraag dan direct een online account aan, word klant en profiteer van de services die DYKA jou biedt. Met het Mijn DYKA account bestel je gemakkelijk online.

 

Heesakkers

Heesakkers is al sinds 1959 actief in de installatietechniek. Sindsdien zijn duizenden badkamers ontworpen en geïnstalleerd. Heesakkers staat bekend om haar vakkennis en inlevingsvermogen. Op het gebied van installatie is Heesakkers ervaren in onder andere waterinstallatie, hemelwaterafvoer, riolering en ventilatie. Meer weten over Heesakkers? Lees dan hier verder.