Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Toegevoegde waarde van DYKA voor referentieproject Kop van het Dok

In Vlissingen op een mooie plek aan het water en in een fijne omgeving komen 3 nieuwe woontorens:  Kop van het Dok. De 182 appartementen zijn op loopafstand van vele (zorg)voorzieningen en hebben een uniek uitzicht over het Dok, de Westerschelde en de binnenstad. Voor installatiebedrijf Van de Velde is dit een prestigieus project. En wij bij DYKA mogen hieraan bijdragen met zowel onze producten, DYKA AIR en PVC binnenriolering, als met onze DYKA Prefab service.

“Wij DYKA zijn trots dat we deel uitmaken van dit prestige project.”

Nick de Vries, accountmanager van DYKA

Grote voorstander van DYKA AIR

Van de Velde is een grote voorstander van het gebruik van DYKA AIR en ziet zelf de toegevoegde waarde ervan in. “DYKA AIR is een kwalitatief goed product en zorgt voor comfort met luchtklasse D door geringe geluid. Tevens is dit ventilatiesysteem snel en makkelijk te installeren.”, vertelt Marijn Meijboom, directeur van Van de Velde. Ook voor de binnenriolering heeft Van de Velde gekozen voor de PVC binnenriolering van DYKA. “De DYKA vestiging in Goes is in de buurt, heeft alle voorraad en hierdoor kan er snel geschakeld worden tussen de installateurs en DYKA.”, vertelt Nick de Vries.

Kant-en-klare leidingsystemen door Prefab

Voor dit project is er gekozen voor de Prefab dienst van DYKA. Zo worden alle relevante leidingsystemen kant-en-klaar op de bouwplaats geleverd. Zo hoeven de installateurs van Van de Velde de sets enkel nog te installeren. “Dit is een snelle en efficiënte oplossing voor te weinig beschikbaar personeel en de grote marktvraag”, vertelt Nick. “ Hoe meer werkzaamheden zijn voorbereid en geprefabriceerd, hoe minder handen er op de werf nodig zijn en hoe meer projecten afgewerkt kunnen worden. Ook worden zo de faalkosten verminderd aangezien onze producten onder optimale omstandigheden in de fabriek in elkaar worden gezet.”

Van de Velde Installatiegroep

Van de Velde Installatiegroep staat voor flexibiliteit, kwaliteit en duurzaamheid. Geen enkele situatie is standaard, en dat zijn hun diensten en service dus ook niet. Voor ieder probleem bieden ze een op maat gemaakte oplossing, of het nu gaat om klimaatbeheersing, het vernieuwen van de zinken dakgoot, het verlagen van de stookkosten, het plaatsen van sanitair of het aanbrengen van een elektrische installatie in een woning, zorginstelling, fabriek of loods. Wilt u meer weten over Van de Velde Installatiegroep? Lees dan hier verder.