Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

DYKA Prefit: Slim en efficiënt bouw- en woonrijp maken

  • 25% sneller werken met de voorgemonteerde inlaat
  • De perfecte passing door het tie-wrap principe
  • Een lekvrij systeem met maximale afdichting
  • Verminder faalkosten

Vraag een gratis berekening aan

Neem contact op

De wereld van nu stelt hoge eisen aan de bouw. Duurzaamheid, efficiëntie, het reduceren van faalkosten en het beperken van overlast voor de omgeving vragen steeds meer aandacht. Door gebruik te maken van buizen met een voorgemonteerde inlaat, bespaar je tijd en kosten op de bouw. Met behulp van DYKA Prefit realiseer je snel een betrouwbaar, duurzaam en lekvrij systeem. De 3 en 5 meter buizen met voorgemonteerde inlaat zijn zowel in nieuwbouwprojecten als bij reconstructie te gebruiken. 

 

Voorgemonteerde inlaat

Het aanbrengen van een (knevel)inlaat in het werk is een tijdrovende werkzaamheid. Door de inlaten bij ons in de fabriek al aan te brengen, bespaar je veel tijd op de bouwplaats. Het is mogelijk om meerdere inlaten op een standaardbuis te plaatsen. Daarnaast gebeurt het aanbrengen in een geconditioneerde omgeving, waardoor je een betrouwbare verbinding realiseert. 

De voordelen van een voorgemonteerde inlaat

  • De inlaten kunnen op korte afstand van elkaar geplaats worden
  • Perfecte passing: De sterke verbinding tussen het buisdeel en de inlaat realiseren we door middel van het tie-wrap principe
  •  We maken gebruik van geavanceerd afdichtingsrubber voor de perfecte afdichting
  • De lage inlaat beperkt kans op breukschade op de bouw of tijdens transport. Daarnaast maakt de lage inlaat aansluiting bij hoger gelegen riool een stuk gemakkelijker. 
  • De inlaten kunnen onder een hoek worden geplaatst van 45 graden. 

Handige beschermkap

We voorzien de voorgemonteerde inlaat standaard van een afgeronde combikap van PP. Deze voorkomt schade aan de inlaat bij vallen of omrollen van de buis, is makkelijk te verwijderen, herbruikbaar en goed zichtbaar door de rode kleur. Naast de beschermfunctie is deze rode kap ook te gebruiken als een volwaardige afdekkap. 

De felrode kap laat bovendien na dichtstorten van de sleuf in één oogopslag zien waar de huisaansluitingen geplaatst moeten worden. 


Ondersteuning in ontwerp

Niet alleen in de uitvoering van het project valt tijd te besparen, ook in een goede voorbereiding zit vaak veel tijd. Onze afdeling Engineering & Consultancy, ook wel ons ‘in huis inginieursbureau’ genoemd, biedt graag ondersteuning in het voortraject. Zo kunnen ze het gehele legplan uitwerken, adviseren en een helpende hand bieden op het gebied van planning. Door vooraf een volwaardig legplan uit te werken, hoef je niet meer te meten in de sleuf en is de juiste positie van de inlaten al bepaald. De prefit-buizen worden op het juiste moment geleverd en jij kunt vervolgens efficiënt met de tijd én capaciteit omgaan op locatie. 

Wil jij weten hoeveel tijd en kosten je kunt besparen door gebruik te maken van DYKA Prefit ten opzichte van het plaatsen van standaard (knevel)inlaten? Vraag een gratis berekening aan. 

Vraag een gratis berekening aan


Wil je meer informatie over DYKA prefit?

Kom dan in contact met één van onze experts! Laat hiernaast je gegevens achter en wij nemen contact met jou op.