Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Residence Goese Diep overtuigd van de voordelen van DYKA

Residence Goese Diep is een nieuwe wijk in de stad Goes waar 4 prestigieuze appartementengebouwen met 36 luxe appartementen worden gerealiseerd. Vanuit de royale appartementen en luxe penthouses hebben de toekomstige bewoners een fantastisch uitzicht op het Goese Meer en uitkijkend over de stad Goes.

Overtuigd van de voordelen van DYKA

De installatie van de leidingsystemen voor dit project is gebeurt door ITN Groep. De accountmanager van DYKA, Nick de Vries, heeft tijdens een kennisevent in de vestiging in Goes een presentatie gehouden over DykaSono. De installateurs van ITN Groep zijn door dit event bekend geraakt met de producten en de installatiewijze van het geluidsarme binnenriolering DykaSono en zijn zo overtuigd geraakt van de kwaliteit. Door de positieve ervaring met de producten van DYKA zijn voor dit project vrijwel alle installaties van DYKA gebruikt. Zowel ventilatie als geluidsarme binnenriolering en de riolering in PE en PVC. “De producten van DYKA hebben steeds een betrouwbare kwaliteit. Ook de ondersteuning en de korte communicatielijnen met DYKA bieden zeker een meerwaarde”, vertelt Gerco, werkvoorbereider van ITN Groep.

Met DykaSono wordt een fijne woonomgeving gecreëerd voor de bewoners waar stilte een belangrijke eis is. Zo wordt geluidsoverlast door de riolering voorkomen. Door steeds betere isolatie en luchtdichtheid in de woningen is ook een gezond leefklimaat een must. Met de ventilatiekanalen van DYKA AIR  wordt niet enkel voor een gezond binnenklimaat gezorgd, maar besparen de toekomstige bewoners ook op energie voor de woning.

ITN Groep heeft zich ontwikkeld van een specialist in de E-tak (elektro) naar een grote speler in de w-markt. Om dan juist te kiezen voor alle mogelijke producten en diensten van DYKA is fantastisch.”

Nick de Vries, accountmanager DYKA

Slechts 2 monteurs door prefab

Zowel DykaSono als DYKA AIR zijn eenvoudig te installeren systemen. Dit bespaart tijd en mensen op de bouwplaats. Voor dit project koos ITN Groep voor de prefab dienst van DYKA. Hierdoor is het mogelijk om dit gehele werk met 2 monteurs uit te voeren. Dit zorgt voor kwalitatieve leidingsystemen, efficiëntie en gemak. De E&C dienst van DYKA die verantwoordelijk is voor de tekeningen van prefab gaven tips, opmerkingen en adviezen die toegepast werden in de praktijk.

Aangezien ITN Groep voor het eerst gebruik maakte van de producten en de prefab dienst van DYKA, is er gevraagd of Nick een “standleiding check” kon doen op de bouw. Bij een standleiding check wordt de montage en het ontwerp gecontroleerd door een specialist. Zo kunnen eventuele problemen vroegtijdig aangepast en opgelost worden, en wordt overlast in de toekomst voorkomen.

ITN Groep

ITN Groep is een bedrijf waarbij kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Als modern en veelzijdig installatiebedrijf richten zij hun op projecten in en rond Zeeland. Meer weten over ITN Groep? Lees dan hier verder.