Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Prefab ventilatie

Voor de venitlatie in de woning- en utiltieitsbouw leveren we al ruim 10 jaar onze betrouwbare DYKA AIR ventilatiekanelen. Door zijn flexibele inzet en de snelle verwerkingstijd is dit systeem niet meer weg te denken in de prefab industrie. Denk hierbij aan renovatie, nieuwbouw, houtskeletbouw of in prefab betonvloeren.

DYKA AIR prefab

Door het DYKA AIR ventilatiekanalensysteem geprefabriceerd in te zetten in bijvoorbeeld nieuwbouw, hoogbouw of fabrieksmatige bouw bespaar je tijd en geld. Prefab luchtkanalen zijn sneller te leggen en sneller te verwerken op de bouw. Daar komt, naast een tijdsbesparing, dus ook een financieel voordeel uit naar voren.

DYKA AIR geïsoleerd

Voor de kanalen die koudere lucht transporteren dan de omgevingstemperatuur, is dampdichte isolatie essentieel. Hiermee voorkom je condensvorming, vochtophoping en in het ergste geval, betonrot. Daarom leveren we onze DYKA AIR ventilatiebuizen en hulpstukken ook dampdicht geïsoleerd en geprefabriceerd bij jou op locatie. We isoleren de buizen en hulpstukken in de fabriek, monteren de sets en leveren deze op het gewenste moment.

Waarom kiezen voor prefab ventilatie?

  • Ondersteuning in het hele proces: van engineering tot realisatie.
  • Hogere productiesnelheid- en capaciteit
  • Vermindering van de faalkosten
  • Duurzaam & Circulair

Circulariteit en prefab

Door de systemen al in de fabriek op maat te maken, houden we het afval van de systemen ook in de fabriek. Dit kunststof 'afval' kunnen we gelijk vermalen en opnieuw gebruiken voor andere systemen. Wanneer de producten nog op maat gemaakt moeten worden op de bouwplaats, komt het afval op de bouwplaats terecht. Dit maakt dat prefab niet alleen een tijdbesparende, maar ook een duurzamere oplossing is.

Doorlooptijden

We begrijpen dat het voor de planning van een project belangrijk is om een indicatie te hebben van de doorlooptijd van onze prefab services. Daarom delen we op deze pagina een actueel overzicht van onze doorlooptijden.

Meer weten over prefab DYKA AIR?

Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op!

Meer over prefab ventilatie

Meer nieuws