Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Prefab ventilatie

  • Ondersteuning in het hele proces: van engineering tot realisatie.
  • Hogere productiesnelheid en -capaciteit
  • WKB-proof met onze geluidsberekening
  • Geïsoleerd verkrijgbaar voor WTW-systemen
  • Duurzaam & circulair

Voor de venitlatie in de woning- en utiltieitsbouw leveren we al ruim 10 jaar onze betrouwbare DYKA AIR ventilatiekanelen. Door zijn flexibele inzet en de snelle verwerkingstijd is dit systeem niet meer weg te denken in de prefab industrie. Denk hierbij aan renovatie, nieuwbouw, houtskeletbouw of in prefab betonvloeren.

DYKA AIR prefab

Door het DYKA AIR ventilatiekanalensysteem geprefabriceerd in te zetten in bijvoorbeeld nieuwbouw, hoogbouw of fabrieksmatige bouw bespaar je tijd en geld. Prefab luchtkanalen zijn sneller te leggen en sneller te verwerken op de bouw. Daar komt, naast een tijdsbesparing, dus ook een financieel voordeel uit naar voren.

DYKA AIR geïsoleerd

Voor de kanalen die koudere lucht transporteren dan de omgevingstemperatuur, is dampdichte isolatie essentieel. Hiermee voorkom je condensvorming, vochtophoping en in het ergste geval, betonrot. Daarom leveren we onze DYKA AIR ventilatiebuizen en hulpstukken ook dampdicht geïsoleerd en geprefabriceerd bij jou op locatie. We isoleren de buizen en hulpstukken in de fabriek, monteren de sets en leveren deze op het gewenste moment.

Circulariteit en prefab

Door de systemen al in de fabriek op maat te maken, houden we het afval van de systemen ook in de fabriek. Dit kunststof 'afval' kunnen we gelijk vermalen en opnieuw gebruiken voor andere systemen. Wanneer de producten nog op maat gemaakt moeten worden op de bouwplaats, komt het afval op de bouwplaats terecht. Dit maakt dat prefab niet alleen een tijdbesparende, maar ook een duurzamere oplossing is.

Doorlooptijden

We begrijpen dat het voor de planning van een project belangrijk is om een indicatie te hebben van de doorlooptijd van onze prefab services. Daarom delen we op deze pagina een actueel overzicht van onze doorlooptijden.

Meer weten over prefab DYKA AIR?

Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op!

Meer over prefab ventilatie

Prefab DYKA AIR voor project Wonderwoods

&G&S&, bouwcombinatie Wonderwoods en Terberg Totaal Installaties realiseren twee innovatieve, groene woontorens waar wonen en werken samenkomen. Wij dragen bij aan deze visie door het leveren van ons DYKA AIR ventilatiekanalensystemen, waarmee een gezonde en comfortabele leefomgeving voor de bewoners wordt bevorderd.

Lees meer

DYKA AIR Prefab voor Pharos Residence

Bij project Pharos Residence in Zeeuws-Vlaanderen waar 3 appartement complexen met een totaal van 159 appartementen worden ontwikkeld, wordt ons DYKA AIR systeem ingezet om te zorgen voor een optimaal binnenklimaat. 

Lees meer

Prefab versnelt de bouw van 30 nieuwe appartementen in de blaricummermeent

Voor cliënten met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) van de zorginstelling Sherpa worden 30 nieuwbouw appartementen ontwikkeld. De appartementen worden in bouwteam met aannemer van Wijnen gerealiseerd.

Lees meer

NOM-project in woonwijk Quatrebras

Eind 2020 gaf vastgoedontwikkelaar AM het startsein voor de realisatie van een groot NOM project in de toekomstbestendige woonwijk Park Quartrebras, waar het einddoel is om 550 energieneutrale woningen te realiseren.

Lees meer
Meer nieuws