Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Closetaansluitingen

De verschillende closetaansluitingen van DYKA bieden een oplossing voor zowel staande closets als closets die gemonteerd moeten worden aan een voorwand. Zo zijn er afvoermanchetten verkrijgbaar in situaties waarbij de aansluiting van de rioleringsbuis in het verlengde van de closetpotuitlaat ligt, maar ook wanneer er een sprong gemaakt moet worden. De closetaansluitingen zijn voorzien van een rubberen manchetring of een mof/spie- aansluiting voor een snelle montage. Zo verloopt de klus sneller en gemakkelijker.

Lees meer
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina
Pagina
 1. € 89,01
 2. € 8,04
 3. € 8,04
 4. € 21,19
 5. € 8,04
 6. € 8,04
 7. € 117,67
 8. € 14,04
 9. € 48,53
 10. € 13,14
 11. € 14,04
 12. € 15,89
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina
Pagina

Materialen closetaansluiting

De closetaansluitingen in het assortiment van DYKA zijn vervaardigd uit PVC, PP en Evathane. Deze slijtvaste kunststoffen zorgen voor een duurzame en solide aansluiting van het toilet op de riolering. De closetafvoermanchet is geschikt voor situaties met een horizontale uitlaat. Pas de PVC sifonbocht toe om nare luchtjes uit het riool te voorkomen in het toilet of de badkamer. Deze kan tevens aan de voorwand bevestigd worden met behulp van een omegazadel. Gebruik voor de afwerking van de aansluiting de sierrand. Deze kan gecombineerd worden met verschillende closetaansluitingen.

Rioleringsbuis niet in het verlengde van de toiletaansluiting?

Wanneer de rioleringsbuis niet in het verlengde van de toiletaansluiting ligt, biedt DYKA nog drie verschillende soorten oplossingen aan. Als het gaat om een grote sprong, pas dan het universeel closet-sprongstuk toe. Deze maakt een sprong mogelijk van 60 tot 350 mm en is voorzien van een rubberen manchetmof. Door de zaagribben is de closetaansluiting eenvoudige in te korten. Verder zijn er voor deze situaties nog closetaansluitingen in de vorm van het Evathane closetafvoermanchet (voor een sprong van ± 40mm) en de flexibele closetafvoerslang van pvc met manchetverbinding en metaalspiraal.