Vloerputten

In bepaalde situaties kunnen de watersloten verminderd werken. Bijvoorbeeld bij hoogbouw. Het water hoopt zich op en veroorzaakt vervelende stankoverlast. Dit is eenvoudig op te lossen door het gebruik van vloerputten. Bij DYKA zijn deze putten verkrijgbaar in verschillende diameters, voor toepassing bij zowel nieuwbouw als renovatie. Daarnaast vindt u in de collectie handige hulpstukken zoals een GY rooster, GY rand, PE opzetstuk en een ABS vloerput voor een solide bevestiging van de vloerputten. Lees meerToepassing vloerputten

DYKA biedt een breed assortiment van vloerputten, zodat er altijd een passende optie is voor vloeren van (bij)keukens en natte ruimtes. In het assortiment vindt u verschillende putten van RVS en ABS, maar ook ABS vloerputten met een RVS rooster. Deze laatste wordt het meest toegepast in binnenriolering. Door de vormvaste eigenschappen van ABS, leent zich dit uitstekend voor de constructie van de afvoerput. Door het rooster van RVS, kunnen deze putten toegepast worden in elke ruimte. De ABS vloerputten zijn door de eigenschappen van het materiaal vooral geschikt voor toepassing bij betegelde vloeren. Een aantal vloerputten zijn horizontaal verstelbaar door het bovenstuk dat gedraaid en gekanteld kan worden. Alle vloerputten in het assortiment zijn voorzien van een waterslot. Gebruik voor montage een bocht of hulpstuk met een mofverbinding.

Wanneer de huidige vloerput te laag zit, door het aanbrengen van een nieuwe tegellaag in bijvoorbeeld de badkamer, kan dit eenvoudig opgelost worden met de renovatieput van RVS. Bevestiging gaat in dit geval zeer eenvoudig en snel met behulp van tegellijm.