Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Prefab in de woningbouw

Met het toepassen van prefab in de woningbouw, maak je het bouwproces efficiënter en duurzamer. Zeker in de seriematige woningbouw bespaar je met prefab leidingsystemen veel tijd! Voor iedere situatie bieden wij een oplossing waarmee de handelingen op de bouwplaats aanzienlijk verminderen. Zowel in de nieuwbouw als bij renovatie of transformatie.  

Concept, installatie en advies

Op maat gezaagd, compleet gemonteerd of een totaaloplossing inclusief ontwerp en advies van onze Engineering & Consultancy afdeling? De behoefte is afhankelijk van de situatie. Daarom bieden we diverse mogelijkheden, zodat er altijd een pakket aansluit bij jouw behoeften. 

Waarom kiezen voor DYKA Prefab in de woningbouw?

  • Ondersteuning in het hele proces: van engineering tot realisatie
  • Één partner voor alle leidingsystemen
  • Hogere productiesnelheid- en capaciteit
  • Vermindering van de faalkosten
  • Duurzaam & Circulair

Doorlooptijden

We begrijpen dat het voor de planning van een project belangrijk is om een indicatie te hebben van de doorlooptijd van onze prefab services. Daarom delen we op deze pagina een actueel overzicht van onze doorlooptijden.

Meer over prefab

Meer nieuws