Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

PP binnenriolering: Solydo EasyFit

Waar installatiegemak en duurzaamheid samenkomen

  • Snel en gemakkelijk te installeren
  • Uitgebreid assortiment
  • 100% recyclebaar
  • Klaar voor circulair bouwen

Neem contact op

Solydo EasyFit, het PP binnenrioleringssysteem waar installatiegemak en duurzaamheid samenkomen. Het gebruiksvriendelijke push-fit systeem met gefixeerde 2K-ring maakt installatie eenvoudig en tijdbesparend. De hulpstukken zijn zo ontworpen dat je in een handomdraai een compleet systeem realiseert. Zo vind je bijvoorbeeld handige gradenaanduiding op de hulpstukken en is er extra grip toegevoegd aan het slanke design. Installeer snel en eenvoudig een robuust en lekvrij systeem. Bovendien zetten we in op duurzaamheid door circulariteit te omarmen. Met een ruim assortiment aan producten bieden we een oplossing voor ieder project.

 

Meer technische informatie over de nieuwe hulpstukken diameter 50, 75, 110mm?

Bekijk hier het maatvoeringsdocument 

Download hier de omzetting van artikelnummers in Excel

Bekijk hier de productdatabladen

Gemakkelijk te installeren

De PP hulpstukken van Solydo EasyFit zijn uitermate geschikt voor snelle, efficiënte en betrouwbare installaties. Dit wordt onder andere mogelijk gemaakt door het push-fit systeem, waarmee je veel tijd op locatie bespaart. De op lengte afgezaagde buis afbramen en eventueel aanschuinen. Het gebruik van glijmiddel vergemakkelijkt de montage.

Bovendien biedt dit systeem de flexibiliteit om na te stellen, waardoor faalkosten worden verminderd. Het systeem is geschikt voor installateurs met verschillende expertiseniveaus. De hulpstukken hebben een slank, gebruiksvriendelijk ontwerp, voorzien van grip-ribs en gradenaanduiding. Dit maakt ze gemakkelijk te hanteren en installeren, zelfs in moeilijk bereikbare ruimtes en onder omstandigheden waarin je handen nat zijn.

Duurzaam & circulair

Bij de ontwikkeling van dit productassortiment hebben we veel aandacht besteed aan duurzaamheid en circulariteit. Dankzij het push-fit systeem kan Solydo EasyFit remontabel en demontabel ingezet worden. Doordat de gefixeerde 2K ring gemaakt is van TPV, is het hulpstuk 100% en in één keer recyclebaar. De ring hoeft dus niet verwijderd te worden voorafgaand aan het recycleproces.

Het slanke design van de hulpstukken is niet alleen een voordeel in gebruik, maar zorgt er ook voor dat we het gebruik van grondstoffen hebben geminimaliseerd.

Uitgebreid assortiment

Solydo EasyFit biedt een uitgebreid assortiment aan buizen en hulpstukken in diameters 32 t/m 160mm. De flexibiliteit wordt verder vergroot door de keuze tussen zwarte en witte buizen en hulpstukken zodat ook in het zicht de gewenste kleur geïnstalleerd kan worden.Met de ruime keuze aan hulpstukken en buisdiameters, biedt Solydo EasyFit een oplossing voor talloze toepassingen en zorgt voor gemak en efficiëntie in iedere situatie.

De hulpstukken hebben een S16 wanddikte, waardoor ze ook
ondergronds toepasbaar zijn (SN4 klasse).

Deze veelzijdigheid maakt Solydo EasyFit geschikt voor onder andere hoogbouw, nieuwbouw, renovatie, seriematige bouw of tunnelbouw. 

Prefab PP binnenriolering

Het volledige assortiment kan geprefabriceerd aangeleverd worden. Omdat er niet verlijmd wordt, maar gewerkt wordt met een push-fit systeem, kun je eenvoudig nog kleine aanpassingen doen in het systeem. Ons Engineering & Consultancy denkt daarnaast ook graag mee om jou te ondersteunen op het gebied van ontwerp, BIM, procesintegratie en co-creatie van bouwprocessen.

Meer weten over de mogelijkheden? Bekijk de pagina voor prefab in de woningbouw