Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

KOMO-certificaat voor de Axedo kolk-onderbak

Met trots mogen wij vertellen dat de Axedo Kolken 300/315mm met 110 en 125mm aansluitingen zijn gecertificeerd met het KOMO-keurmerk. Het KOMO-keurmerk is een onafhankelijke bevestiging van de kwaliteit en prestaties van bouwproducten in Nederland.

Het is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke kolk-onderbak toepasbaar in ieder project. Door een ruime keuze in zandvangvolume, aansluitingen en accessoires is de Axedo kolk naar wens aan te passen. Zo is er altijd wel een kolk die aansluit op jouw eisen en wensen. 

 

De body van de Axedo kolk-onderbak is gemaakt van 100% gerecycled PP. Daarnaast is deze recyclebaar. Doordat alle elementen, afgezien van de rubberring, van PP gemaakt zijn, kan de Axedo vervolgens ook in één keer gerecycled worden. Van het te gerecyclen PP maken we dan weer nieuwe kwaliteitsproducten.

Voor de Axedo kolk-onderbak is een LCA beschikbaar, die aantoont dat we onze CO2 voetprint in het produceren van dit product zo laag mogelijk houden. 

 

Gepubliceerd op: 16 April 2024