Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Nieuws

 • INFRA Relatiedagen 2020

  Jan 17 2020

  Dinsdag 4 februari 2020 start om 13.00 uur de INFRA Relatiedagen te Hardenberg. We laten u o.a. graag onze nieuwste oplossingen zien voor de berging en afvoer van hemelwaterafvoer én onze oplossingen voor een goed werkende riolering gemaakt met diverse materialen.

  Lees meer
 • Snelle en complete aanleg van riolering

  Feb 03 2020

  Afgelopen zomer is gestart met het bouwrijp maken van de nieuwbouwwijk Zuidhoek 3 in Kapelle. In het bestek van de gemeente is PVC met voorgemonteerde inlaat (fabrieksmatig vervaardigd) opgenomen.

  Lees meer
 • Bezoek ons op Building Holland

  Mar 21 2020

  Building Holland is hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed! Het is een combinatie van innovatieve partners, side events, Innovation Boulevards en topsprekers op dre podia. In één dag bent u op de hoogte van de nieuwe innovaties en laatste trends.

  Lees meer
 • Barcodes maken en scannen

  Sep 30 2020

  Wist je dat je ook makkelijk producten kan bestellen in je Mijn DYKA account met de barcodescanner? Scan de barcode van het gewenste artikel en deze wordt in je winkelwagen geplaatst.

  Lees meer
 • Vacurain Flex voor nieuw logistiek centrum te Lommel

  Oct 20 2020

  Er was een doordacht totaalconcept voor regenwaterbeheer voor een nieuw logistiek centrum met een dakkeroppervlak van 15.000m² nodig. DYKA kwam met oplossing en haalde de opdracht ook binnen. 

   

   

  Lees meer

Aantal 1 tot 5 van 17 totaal

Pagina