Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Nieuws

 • Mini-beurs bij Amsterdam Sloterdijk

  May 31 2023

  Op woensdag 14 juni van 10:00 tot 15:00 uur organiseren wij een mini-beurs bij onze vestiging in Amsterdam Sloterdijk. Samen met onze leveranciers DUCO, HENCO en Walraven nodigen we je uit om deze mini-beurs te bezoeken. Tijdens de beurs zijn onze specialisten aanwezig om je alles te vertellen over onze DYKA AIR en DykaSono oplossingen.

  Lees meer
 • Regenwaterdagen bij DYKA

  May 15 2023

  Samen met onze partner GEP hebben organiseren wij de regenwaterdagen bij DYKA! Eind mei zullen we op 2 vestigingen met onze regenwaterspecialisten klaarstaan om jou te informeren en te adviseren over het gebruik van regenwater.

  Lees meer
 • Openingstijden rondom de komende feestdagen

  Mar 29 2023

  Rondom de feestdagen in april en mei hebben wij aangepaste openingstijden. Lees verder welke gevolgen dat heeft voor jou.

  Lees meer
 • Afwijkende doorlooptijden DYKA Prefab

  Mar 29 2023

  Rondom de komende feestdagen hanteren wij aangepaste doorlooptijden voor onze prefab-service. Lees verder wat dit voor jou betekent.

  Lees meer
 • Prijsverlaging per 1 maart 2023

  Feb 28 2023

  De afgelopen periode hebben we alle prijsfluctuaties van al onze productcomponenten geëvalueerd. We zijn tot het besluit gekomen de prijzen van een deel van ons PVC assortiment te verlagen. 

  Lees meer

Aantal 1 tot 5 van 16 totaal

Pagina