Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Laatste nieuwsberichten

 • DYKA nieuwe partner Soudal Quick-Step voor de Tour de France

  29 Juni 2023

  DYKA vervangt Latexco op de Tour de France-trui van het Soudal Quick-Step Team. Deze samenwerking met Soudal Quick-Step stelt ons in staat om onze merkvisibiliteit binnen Europa verder uit te bouwen met een sterke focus op de Franse, Belgische en Nederlandse markt. 

  Lees meer
 • Prijsverlaging per 1 maart 2023

  28 Februari 2023

  De afgelopen periode hebben we alle prijsfluctuaties van al onze productcomponenten geëvalueerd. We zijn tot het besluit gekomen de prijzen van een deel van ons PVC assortiment te verlagen. 

  Lees meer
 • dyka.nl nu beschikbaar als webapp

  27 Januari 2023

  Sinds kort is onze website beschikbaar als webapp. Deze webapp is een snelkoppeling naar onze website die je op het startscherm van je telefoon kunt plaatsen. Het icoontje staat tussen de rest van je apps, waardoor je gemakkelijk en snel de website kunt benaderen.

  Lees meer
 • PP Fixatiemiddel nu met vernieuwde receptuur

  24 Januari 2023

  Het DYKA fixatiemiddel voor PP (artikelnummers 20033467 en 20033468) wordt vervangen door een fixatiekit met een milieuvriendelijkere receptuur. Verscherpte regelgeving (en niet meer verkrijgbare grondstoffen) zijn mede aanleiding geweest voor de ontwikkeling van deze nieuwe versie. Lees meer over deze wijziging.

   

  Lees meer
 • PP Erfscheidingsputten vernieuwde uitvoering

  24 Januari 2023

  De PP erfscheidingsputten zijn vernieuwd en de maatvoeringen zijn gewijzigd. Duidelijker herkenbaar dankzij een 3D uitgevoerd DYKA logo op de zijkant en ook deze uitvoeringen gemaakt van sterk PP.

  Lees meer

Aantal 1 tot 5 van 149 totaal

Pagina