Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Laatste nieuwsberichten

 • Kennisevent Wkb

  16 Februari 2024

  In maart organiseren we in Eindhoven en Amsterdam een evenement.
  Samen met WKB-expert Harry Nieman duiken we in de Wet kwaliteitsborging en wat deze wet voor jullie betekent. Ook introduceren we ons nieuwe PP assortiment. 
  Lees meer
 • Bradley Allers nieuwe contactpersoon voor regio Brabant en Limburg

  15 Februari 2024

  Er heeft een personele wijziging plaatsgevonden binnen ons team. Dat betekent dat een deel van onze klanten vanaf nu een nieuwe contactpersoon heeft bij DYKA.  Lees meer
 • Gewijzigde openingstijden i.v.m. Carnaval

  29 Januari 2024

  Het heeft even geduurd maar de kostuums mogen weer uit de kast, de praalwagens mogen uit de schuur en de Carnavalsmuziek kan weer gedraaid worden, want het belangrijkste feest van het jaar voor onder de rivier staat voor de deur: Carnaval. Daarom zijn de openingstijden van een aantal van onze vestigingen net even anders.

  Lees meer
 • Infra Relatiedagen 2024

  11 December 2023

  In 2024 zijn wij op 6, 7 en 8 februari te vinden op Infra Relatiedagen in Evenementenhal Hardenberg: hét kennis- en netwerkmoment voor de gehele infra branche in Nederland.

  Lees meer
 • Aangepaste bestel- en levertijden prefab en zaagwerk rondom de kerstvakantie 2023

  10 November 2023

  Wil je dit jaar nog gebruik maken van onze prefab- en zaagwerk service? Geen probleem! Ons team staat dit jaar tot de kerstvakantie voor je klaar! Het is wel verstandig om rekening te houden met onze aangepaste bestel- en levertijden rondom de kerstperiode.

  Lees meer

Aantal 1 tot 5 van 159 totaal

Pagina