Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Laatste nieuwsberichten

 • dyka.nl nu beschikbaar als webapp

  19 Januari 2023

  Sinds kort is onze website beschikbaar als webapp. Deze webapp is een snelkoppeling naar onze website die je op het startscherm van je telefoon kunt plaatsen. Het icoontje staat tussen de rest van je apps, waardoor je gemakkelijk en snel de website kunt benaderen.

  Lees meer
 • Installatie Vakbeurs 2022

  24 Augustus 2022

  Dit jaar zijn wij weer te vinden op de Installatie Vakbeurs op 13, 14 en 15 september, die plaatsvindt in de evenementenhal in Hardenberg. De Installatie Vakbeurs is dé verbindingsplek voor installatietechnieken in Noordoost-Nederland!

  Lees meer
 • DYKA Nederland beleeft recordeditie Open Dag: Meer dan 2.500 bezoekers vieren 65 jaar DYKA Steenwijk

  14 Mei 2022

  We verwelkomden afgelopen zaterdag onder een stralende zon meer dan 2.500 bezoekers voor onze Open Dag.  Op die manier werd ons 65-jarige bestaan gepast gevierd met een recordaantal bezoekers, die genoten van de rondleiding, animatie en een hapje en drankje.

  Lees meer
 • DUCO Roadshow komt langs bij DYKA

  09 Mei 2022

  Samen met onze partner DUCO hebben we iets leuks op de planning staan: de DUCO Roadshow! In de maand juni zal DUCO langs 12 vestigingen van ons trekken om kennis met je te delen over ventilatie En natuurlijk nodigen we je daar graag voor uit! 

  Lees meer
 • DYKA Nederland scoort in Steenwijk en wordt (mede-) hoofdsponser van zowel D' Olde Veste als SV Steenwijkerwold

  18 April 2022

  Volgend seizoen wordt DYKA Nederland (mede-)hoofdsponsor van de twee grootste voetbalclubs in Steenwijkerland: d'Olde Veste '54 en sv Steenwijkerwold. Door een intense samenwerking met de lokale clubs wil DYKA zijn aanwezigheid in de regio verhogen en richt zich hiermee op de invulling van de meer dan 60 openstaande vacatures.

  Lees meer

Aantal 1 tot 5 van 164 totaal

Pagina