Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Update omtrent onze zwarte PP binnenrioleringsbuizen

Onlangs hebben we een deel van ons assortiment hulpstukken voor PP-binnenriolering vervangen door het nieuwe Solydo EasyFit assortiment. Naast de hulpstukken zullen we zeer binnenkort ook onze zwarte PP binnenrioleringsbuizen vervangen (Ø40 t/m 160mm).

Wat verandert er? 

De nieuwe buis is een drielagenbuis. De buis heeft een lichtgrijze binnenzijde, wat inspectie vergemakkelijkt. De zwarte buitenzijde is in lijn met de uitstraling van de nieuwe hulpstukken. De middelste laag van de buis is klaar voor toekomstig gebruik van gerecycled materiaal zodra de regelgeving dit toelaat.

De buizen zijn voorzien van een KOMO-certificering en hebben eenzelfde stijfheid als de huidige buizen. De kenmerken qua stevigheid en robuustheid zijn daarmee onveranderd. 

Vanaf wanneer kun je de nieuwe buizen verwachten? 

De eerste buizen met een diameter van 75mm zullen vanaf eind volgende week geleverd gaan worden. Op korte termijn zal ook de Ø110 vervangen worden door de nieuwe variant. De overige diameters volgen wanneer de huidige buis niet meer voorradig is. De verwachting is dat voor de bouwvak alle diameters (Ø40 t/m 160mm) nieuw geleverd zullen worden. 

Meer productinformatie vind je terug op het productdatablad. Deze is hieronder te downloaden.

Gepubliceerd op: 23 Mei 2024