Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Axedo: Onze modulaire PP inspectieputten

  • Lichtgewicht, eenvoudig te plaatsen
  • Snel leverbaar
  • Eenvoudig in onderhoud
  • Snel en gemakkelijk te installeren
  • KOMO-keurmerk

 

Wij weten hoe belangrijk het is om snel en efficiënt te kunnen werken op de bouwplaats. We hechten daarom ook veel waarde aan het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke producten. De Axedo is hier een goed voorbeeld van. Deze modulaire inspectieput is beschikbaar in diameter 600 en 800 en is ontworpen om op de bouwplaats efficiënt te kunnen werken. En door de ruime keuze uit bodemtypes, aansluitdiameters én een snelle levertijd, voorkom je stagnatie in de aanleg. 

Modulair

De Axedo PP inspectieput is modulair, wat maakt dat hij aan te passen is op veel verschillende situaties. Er zijn standaard verschillende bodemtypes en aansluitdiameters beschikbaar. Er wordt gebruik gemaakt van geïntegreerde flexibele rubberringmanchetaansluitingen. Dit maakt het aansluiten gemakkelijk en zorgt ervoor dat de put 100% waterdicht is. Geen lekkage en dus ook geen sinkholes in het straatwerk door wegspoelend zand.


Lichtgewicht, snel te plaatsen

Doordat de Axedo relatief licht is, zeker ten opzichte van een betonnen inspectieput, is de installatie gemakkelijker. Een mogelijke hoekverdraaiing van ±7,5° per aansluiting, zorgt voor de nodige flexibiliteit tijdens de aanleg. De PP telescoop vergemakkelijkt daarnaast het op hoogte brengen van de drukverdeelplaat en de dekselconstructie.


Eenvoudig in onderhoud

Door de spuitgegoten naadloze bodem met stroomprofiel, treedt er minder aanhechting van vuildelen op in de put. Dat betekent: minder kans op verstoppingen en goedkoper in onderhoud! Bijkomend voordeel van de Axedo 800 is dat deze, door zijn grote diameter, mantoegankelijk is. Dit maakt inspectie van het rioleringssysteem gemakkelijker. De dubbelwandige PP schacht is daarnaast inwendig lichtgrijs gekleurd. Dat maakt dat de put gemakkelijker te controleren is bij aanleg en oplevering, maar ook later beter inspecteerbaar is.  

Meer weten over Axedo?

Download de digitale brochure of neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek