Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

DYKA Amersfoort

DYKA Amersfoort is dé kunststof leidingspecialist voor aannemers en installateurs. DYKA Amersfoort heeft een uitgebreid assortiment PVC, PP en PE buizen en hulpstukken. Naast het assortiment kun je bij ons altijd rekenen op het volgende:

  • Ruim assortiment
  • Alles op voorraad
  • Altijd dichtbij
  • Technische kennis
  • Logistieke service
  • Persoonlijk contact
  • Altijd bereikbaar

 

Contactgegevens


Openingstijden

Maandag   6:30 - 17:30
Dinsdag  6:30 - 17:30
Woensdag     6:30 - 17:30
Donderdag   6:30 - 17:30
Vrijdag     6:30 - 17:30
Zaterdag  Gesloten
Zondag   Gesloten

 

Meer over DYKA Amersfoort

Nick, Paul, Henk en Dylan vormen samen een goed team. Ze hechten veel waarde aan een goede en fijne communicatie met de klant. Veel klanten komen dan ook graag langs bij DYKA Amersfoort voor advies, het afhalen van een bestelling of zelf alleen voor een kop koffie en een praatje. 

Met hun ruime ervaring en uitgebreide kennis over ons assortiment, staan ze klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen met het vinden van de juiste producten voor het project. 

Ons team

 

Vestigingsmanager Nick van Zaal

Vanaf mijn 17e ben ik al werkzaam bij DYKA Utrecht en Amersfoort. Ik ben begonnen als magazijnmedewerker en vervolgens doorgegroeid naar vestigingsmedewerker. Inmiddels ben ik vestigingsmanager van beide vestigingen. Het maakt niet uit of je ons belt, mailt of langskomt.

We helpen je graag verder!

 


Klant worden?

Ben je nog geen klant bij DYKA?

Vraag dan online een account aan om ook via de webshop makkelijk te bestellen met je eigen prijzen. 

 

DYKA X-TRA

Onze folder vol met acties, nieuws en oplossingen. Bezoek de vestiging en haal ‘m op of download de klikbare folder.

Laatste nieuwsberichten

Maatwerk voor hotel NHOW Amsterdam RAI

In Amsterdam is het grootste nieuwbouwhotel van de Benelux gebouwd van 91 meter met maar liefst 650 kamers. Wij waren vroegtijdig betrokken tijdens dit project met onze E&C afdeling en hebben Prefab just in time geleverd!

Lees meer

Prefab schachten en leidingsets voor Startblock

Om een bijdrage te leveren aan een oplossing voor het woningtekort, realiseert Startblock doorlopend woningen waarmee op een kleine oppervlakte het optimale woongenot behaald kan worden. Wij dragen bij aan de ontwikkeling van deze woningen door een schacht van ruim 8 meter voor riolering en ventilatie prefab aan te leveren, inclusief bijbehorende leidingsets.

Lees meer

PE leidingen voor WKO Wageningen University & Research

Om duurzaam om te gaan met energie heeft Heijmans in opdracht van Wageningen University & Research een nieuwe warmte- en koudopslag (WKO) aangelegd om uiteindelijk CO2-uitstoot te beperken en het aardgasverbruik te reduceren.

Lees meer
Meer nieuws