Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Nieuw: Onze DYKA X-TRA kwartaalfolder! 

Een folder vol acties, nieuws en oplossingen

  • Groot aantal producten met hoge korting
  • Iedere maand een nieuwe maandactie
  • Alles over onze regenwateroplossingen

Inhoud van deze editie

In de winter is het op sommige momenten te koud om op de bouw te werken. Hét perfecte moment om de klussen binnenshuis aan te pakken. In deze editie geven we advies over de klussen in de badkamer, wc en keuken inclusief diverse probleemoplossers én aantrekkelijke kortingen op diverse producten. 

Maandactie februari

Een nieuwe maand, een nieuwe actie! In februari ontvang je bij aankoop van minimaal € 150,- in één van onze vestigingen, een gratis warme DYKA sjaal.  Voor deze actie geldt: op=op! 

Kom snel naar de vestiging en bemachtig je eigen warme sjaal!

Primaeheat kachel comfort 3kwPrimaeheat kachel comfort 3kw

Primaeheat kachel comfort 3kwPrimaeheat kachel comfort 3kw

Maandactie januari

Weinig zo vervelend als werken in de ijzige kou. Daarom hebben we vanaf maandag 9 januari een extra scherpe actie die je helpt om jezelf en (een deel van) de ruimte waarin je werkt, behaaglijk te maken. Tot en met 31 januari kun je de Primaeheat Ventilatorkachel Comfort 3KW - 230V bij ons aanschaffen voor slechts €69,95. Kom langs in één van onze vestigingen. 


Benieuwd naar de folder?

Download deze direct digitaal of kom langs in één van onze vestigingen.