Hulpstukken geluiddempend, DYKA Stil

Gebruik voor de verbinding van de geluiddempende binnenriolering de bijbehorende hulpstukken van DYKA Stil. Deze bestaan, net als de buizen en bevestigingsmaterialen, uit verzwaard PP (RAU-PP). Hierdoor wordt contact- en luchtgeluid in de binnenriolering gereduceerd en geluidsoverlast vermeden. Daarnaast hebben de hulpstukken een hoge chemische bestendigheid, zodat het leidingsysteem niet wordt aangetast door zouten, logen en minerale zuren in het water. DYKA biedt een breed assortiment van diverse onderdelen, zoals bochten, T-stukken en overschuifmoffen in de kleurcode RAL 9003.

Lees meer
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina
Pagina
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina
Pagina

Geluiddempende binnenriolering

Het assortiment van DYKA Stil bestaat uit geluiddempende buizen, hulpstukken en bevestigingsmaterialen. Door de toepassing van PP is dit de ideale oplossing voor situaties waar hogere eisen gesteld worden aan de binnenriolering, zoals scholen, woningbouw en ziekenhuizen. De geluiddempende hulpstukken sluiten aan op de diameters van de buizen (50 mm, 75 mm, 90 mm, 110 mm, 125 mm en 160 mm) en zijn voorzien van een rubberen manchetverbinding. Hierdoor kunnen de DYKA Stil hulpstukken eenvoudig op de buizen worden aangebracht zonder speciaal gereedschap. Daarnaast blijft de constructie door deze verbinding flexibel, verdraaibaar en demontabel. Door het gebruik van PP is het niet mogelijk de DYKA Stil buizen en hulpstukken te verlijmen.

DYKA Stil hulpstukken achteraf inbouwen

Wilt u de bestaande binnenriolering voorzien van geluiddempende eigenschappen? Dan is het ook mogelijk de DYKA Stil hulpstukken achteraf in te bouwen in bestaande leidingsystemen. Gebruik in dit geval de overschuifmof. De handleiding voor de montage van deze hulpstukken vindt u in de technische documentatie van DYKA Stil. Indien er sprake is van buizen met gladde uiteinden kan naast de overschuif ook de oversteekmof worden toegepast.