Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Buizen geluiddempend, DYKA Sono

Door de toepassing van verzwaard PVC in de buizen, biedt DYKA Sono een unieke oplossing tegen geluidsoverlast door de binnenriolering. Dit geluiddempende systeem is geheel ontwikkeld door DYKA en getest door onafhankelijk adviesbureau Peutz. De buizen van het DYKA Sono systeem zijn leverbaar in de voor Nederland gangbare diameters, zodat er altijd een passende oplossing beschikbaar is voor elke binnenriolering. Gebruik voor de bevestiging van de buizen de bijbehorende hulpstukken en bevestigingsmaterialen. De Electrolytisch Verzinkt Stalen beugels zijn voorzien van een rubberen inlage, wat contactgeluid-doorgifte verder reduceert. In de buizen en hulpstukken verloopt de montage snel en efficiënt. Hierdoor is DYKA Sono een handig systeem voor architect, installateur en de eindgebruiker.
Lees meer
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina
  1. DykaSono PVC Buis 50x4,0mm blauw L=5m
    DykaSono buis
    Artikelnummer 015-010-010
    Vanaf € 18,78
  2. € 91,93
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina

Bestendigheid geluiddempende buizen

De geluiddempende buizen van DYKA Sono zijn verkrijgbaar in de gangbare diameters 50 mm, 75 mm, 90 mm, 110 mm, 125 mm en 160 mm. Hierdoor is er altijd een geschikte oplossing voor gebouwen waar hogere eisen worden gesteld aan het geluidsniveau. Zoals verpleeghuizen, appartementencomplexen, hoogbouw, aangrenzende woningen en horecagelegenheden. Door de toepassing van PVC kunnen de geluiddempende buizen langdurig worden belast met heet water tot 70°C en kortstondig tot 95°C. Daarnaast hebben ze een chemische resistentie tegen afvoerwater met een pH 2 (zuur) tot en met pH 12 (basisch).

Assortiment DYKA Sono

Naast de buizen, bestaat het DYKA Sono leidingsysteem uit hulpstukken en bevestigingsmaterialen. De hulpstukken zijn uitgevoerd met een gefixeerde rubberring voor een lucht- en waterdichte verbinding. Daarnaast blijft de binnenriolering demontabel, flexibel en verdraaibaar. Houd tijdens de montage van de DYKA Sono geluiddempende buizen rekening met een uitzettingscoëfficiënt van 0,04 mm/m°C.