Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

DYKA AIR: al 10 jaar hét bewezen ventilatiesysteem

  • Complete ventilatie-oplossing
  • Geïsoleerd verkrijgbaar voor WTW-systemen
  • Geluidsarm
  • Snel en gemakkelijk te installeren
  • Luchtdichtheidsklasse D en ATC1
  • Voldoet aan de BENG richtlijnen

Download brochure

Neem contact op


Geluidsberekening door onze E&C afdeling

De (kwaliteits)controles in de bouw nemen onder andere met de ingang van de Wet kwaliteitsborging (Wkb) sterk toe. Dit vraagt extra inspanning op het gebied van verantwoording, ook voor ventielatiekanalen.

Om een ventilatiesysteem te ontwikkelen dat voldoet aan de geluidseisen, hebben we in samenwerking met onafhankelijk bureau Peutz een methodiek ontwikkeld die een berekening van het te verwachten geluidsniveau van het DYKA AIR ventilatiesysteem mogelijk maakt.

Zo weet je vooraf hoeveel geluid het systeem produceert én installeer je een systeem dat bewezen voldoet aan de juiste (geluids)eisen! Daarmee voorkom je faalkosten achteraf.

 

Vraag een geluidsberekening aan


De complete ventilatie-oplossing

 

Al ruim 10 jaar bieden wij de complete ventilatie-oplossing met DYKA AIR. DYKA AIR is een bewezen effectief systeem van slagvast PVC-U bestaand uit ovale kanalen, ronde buizen en een uitgebreid assortiment hulpstukken. We maken de oplossing compleet met DUCO ventilatie-units en bijpassende ventielen. Op deze manier creëren we een passend systeem voor iedere woning.

Hulp nodig met de voorbereiding? Ons Engineering & Consultancy team kan ondersteunen met een op maat gemaakt ontwerp.

 


Geïsoleerd verkrijgbaar voor WTW-systemen

Door de steeds grotere vraag naar balansventilatie (WTW-systemen) vind je in ons DYKA AIR assortiment een dampdichte, geïsoleerde versie. De isolatie voorkomt condensvorming en vochtophoping aan de buitenkant van de kanalen die koudere lucht transporteren dan de omgevingstemperatuur. Voor het beste resultaat isoleren wij onze DYKA AIR buizen en hulpstukken met een hoge kwaliteit flexibele isolatie van 10 mm dik rubber met gesloten cellen. Door de integratie van een waterdampbarrière in de isolatiecelstructuur, wordt op een betrouwbare wijze condensatie voorkomen.


Snel en gemakkelijk te installeren

Het kunststof materiaal is licht van gewicht en vertoont geen scherpe randen. Dat maakt dat het plezierig en veilig werkt én snel te monteren is. Daarnaast nemen de ovale ventilatiekanalen in vloeren maar weinig ruimte in, waardoor het afwerken een stuk gemakkelijker gaat.

Nog efficiënter werken op de bouwplaats? Dan is het gebruik van DYKA AIR prefab een perfecte oplossing! Zowel de reguliere als de geïsoleerde kanalen zijn prefab aan te leveren. Van op maat zagen tot compleet gemonteerde sets en advies door onze E&C afdeling: maak gebruik van het prefab pakket dat aansluit op jouw wensen.

 


Meer weten over DYKA AIR?

Download onze gratis brochure voor meer informatie over ventilatieoplossingen!

Download brochure

Neem contact op