Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

HTH Totaal Techniek overtuigd van de voordelen van DYKA AIR

Dat wij overtuigd zijn van ons DYKA AIR ventilatiekanalensysteem, hoeven we vast niet te vertellen. Dat is ook waarom onze Director Innovation & Technology, Ben Knapen, zonder enige twijfel voor DYKA AIR koos voor zijn huis in aanbouw. Hij moest alleen de installateurs van HTH Totaal Techniek nog overtuigen. Benieuwd of dat gelukt is?

Van blik naar kunststof

Alex en Ruben van HTH Totaal Techniek stonden in eerste instantie niet te springen om het systeem van Ben met DYKA AIR uit te voeren. Ze zijn gewend om met spirobuis (blik) te werken. “We werken op het gebied van ventilatiekanalen altijd met blik. Daarnaast vroegen we ons ook af of alle benodigde hulpstukken wel aanwezig zouden zijn. Met spirobuis kun je veel zelf maken en kun je gebruikmaken van mondstukjes”, vertelt Ruben. “Het verkooppraatje kan mooi zijn, maar eerst zien, dan geloven!”

De voordelen van DYKA AIR

Gelukkig waren ook Alex en Ruben al snel overtuigd van de voordelen van DYKA AIR. “Het werkt sneller en je hebt minder handelingen nodig ten opzichte van spiro (parkeren, kitten, tapen).” De DYKA AIR buizen hoeven alleen maar gezaagd en verlijmd te worden. Zo heb je veel minder handelingen nodig om een luchtdicht systeem te realiseren.

Maar niet alleen op het gebied van snel en gemakkelijk werken biedt DYKA AIR voordelen. Het is daarnaast ook nog erg sterk. “Wij zijn verantwoordelijk voor de ventilatiekanalen in de woning, maar er zijn meer mensen die er zomaar op kunnen gaan staan waar wij niets aan kunnen doen. Met DYKA AIR heb je de zekerheid dat het niet kapot gelopen wordt, ” zegt Ruben. “Wat men zegt over DYKA AIR klopt: het is gewoon onmeunig sterk”, vult Alex aan.

In het eerstvolgende project van HTH Totaal Techniek zal opnieuw DYKA AIR gebruikt worden, en dat horen wij natuurlijk erg graag! Daarnaast is ook Ben erg tevreden over het eindresultaat en het secure werk van de installateurs.

Over HTH Totaal Techniek

HTH Totaal Techniek biedt als installatiebedrijf en ervaren installateur in Twente al sinds 1993 een totaalpakket aan technische diensten aan. Het team van zeer ervaren en betrokken medewerkers staat altijd voor u klaar! Daarbij staat naast de goede service ook duurzaamheid en besparen centraal. Lees meer…