Vacurain Flex hulpstukken

Het Vacurain Flex systeem heeft op het gebied van opbouw veel voordelen voor zowel de architect, de constructeur, de installateur en de opdrachtgever. Door de kleine leidingen blijft er meer ruimte beschikbaar in het gebouw en worden de aanlegkosten laag gehouden.

Lees meer...

Daarnaast maken de hulpstukken (PE slangen, trechters en noodoverlaten) snelle en eenvoudige montage mogelijk. De t-stukken en de andere PVC-buizen zijn verlijmbaar. Gebruik voor de verbinding tussen de trechters en de leidingen de trechteraansluitslang met klikverbinding.

PVC buizen met bocht

Vacurain Flex is een gesloten hemelwaterafvoersysteem voor grote gebouwen met plat dak. Het regenwater wordt snel afgevoerd door de buizen met kleine diameters. Door middel van de slagvaste gemodificeerde PVC buizen en bijbehorende hulpstukken wordt het regenwater in een snel tempo afgevoerd. De leidingen zijn verkrijgbaar in verschillende diameters.

Overige Vacurain Flex hulpstukken

Niet alleen de leidingen spelen een grote rol bij het Vacurain Flex systeem, ook de trechters zijn van groot belang. Deze zorgen voor een hoog afvoerrendement zonder extra geluidsproductie. Sluit de buizen op de trechters aan met hulpstukken in de vorm van de Vacurain PE slang (verkrijgbaar in 50x40mm, 50x50mm, 50x63mm en 75x75mm in groen/zwart L=1m) . Deze heeft een flexibele aansluiting en is voorzien van twee snelkoppelingen. Gebruik voor extra zekerheid de Vacurain Aluminium Noodoverlaat, handig voor montage in de dakopstand. Deze is verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen vanaf 200x100mm 90°. Of monteer een tweede Vacurain nood-systeem voor extra veiligheid.