Vacurain Fix bevestigingsmaterialen

Met behulp van de verschillende bevestigingsmaterialen en de eenvoudige verbindingsmethodes kan Vacurain Fix op maat aangebracht worden. DYKA biedt een ruim assortiment van verschillende bevestigingsmaterialen voor een efficiënte en solide installatie.

Lees meer
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina
Pagina
  1. Vacurain Fix THVZ staal Rail glijbeugel 56mm
  2. Vacurain Fix THVZ staal Rail vastpunt beugel 40mm
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina
Pagina
Het minimale aantal componenten heeft daarnaast als voordeel dat het Vacurain Fix systeem geschikt is voor bijna elk type gebouw met een plat of zwak hellend dak.

Vacurain Fix, een uniek ophangsysteem

Installeer Vacurain Fix door middel van het unieke beugelsysteem en de speciale ophangrails. DYKA heeft beugels van verschillende formaten in het assortiment, zodat er altijd een passende oplossing is om bijvoorbeeld de uitzetting van leidingen op te vangen. Deze beugels, gemaakt van ELVZ- en THVZ staal, zijn bestand tegen corrosie. Dit bevordert de levensduur van het Vacurain Fix UV systeem. Verbind de verschillende onderdelen door middel van spiegellassen en elektrolassen. Dit kan handmatig of machinaal. Voor de aansluiting van de trechters op het leidingsysteem zijn geen verdere bevestigingsmaterialen nodig, dit gaat door middel van een stevige klikmontage.

Overige bevestigingsmaterialen

Voor het Vacurain Fix systeem biedt DYKA nog een aantal andere bevestigingsmaterialen, zoals de Railverbinder 41x30mm. Pas deze toe voor een solide verbinding tussen rail 41 en rail 30. Het monteren is simpel: druk eerst de bouten omhoog, schuif vervolgens de rails in de verbinder, draai vervolgens de bouten weer vast. Deze rail 41mm wordt gebruikt bij voor buizen met diameters 250 mm en 315 mm. Bekijk de montagehandleiding van de Vacurain Fix railverbinder voor meer details.